Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:14 06.08.2015 Помідори по-корейські- Привет, чем занимаешься? - Чем может заниматься порядочная, замужняя женщина в 10 часов вечера?! Сижу, жру...))) Є такі рецепти від яких не чекаєш чогось надзвичайного, просто смачно та й усе, дивишся, читаєш, і думаєш: «Ну що я, помідорів не їла?», а потім, коли хочеться чогось новенького, готуєш і нова думка в голові «І чого було раніше не спробувати». Це моя історія з помідорами по-корейські. Про моркву та буряк тільки лінивий, глухий сліпець не знає, а помідори якось дивно. Спробували, причому напробували за один день 1,5 літрову банку на двох, і це я не особо жалую гостре. Дуже, просто дуже рекомендую, а ще для якогось застілля, то це буде ваш тріумф. Все дуже простенько, на 1,5 л банку: 1кг помідор (краще сливочок) 1шт.болгарського перцю 1шт.гіркого перцю 2-3 великі зубчики часнику 50гр.цукру 50гр.оцту 50мл олії 1ч.л.солі Гіркий перець чистимо від насіння та перегородок, якщо не любите гострого, беремо половину перця. Чистимо болгарський перець від насіння, закладаємо в блендер, додаємо всі інгредієнти і пробиваємо до майже однорідної маси. Помідори, миємо, розрізаємо навпіл або четвертинки, складаємо в банку, кожен шар поливаючи заправкою. Закриваємо кришкою і ставимо в холодильник догори ногами на ніч. Це робиться для того, щоб швидше промаринувалися помідори зверху, а коли зранку перевернемо і будемо пробувати, верхні вже будуть готові, а нижні домаринуються. Ідеальні, швидкі помідори, спробуйте просто заради цікавості. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 779
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |