Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:41 03.08.2015 Брауні з малиноюПочему с возрастом почти все женщины полнеют? Потому что опыт, мудрость и знания не помещаются в голове и распределяются по всему телу. Хто любить шоколад, не можуть не залишити без уваги такий десерт як брауні. Цей вид бісквіту вигадали американці, яким ліньки було збивати окремо білки, жовтки, масло, гасити соду та все вимішувати обережно, майже не дихаючи. А смачного хотілося, тому і з’явилися брауні. Це насичено-шоколадний, вологий бісквіт, який виступає цілком самодостатнім десертом, та немає меж бездоганності, і брауні можна вдосконалити. Сьогодні будемо вдосконалювати сирним прошарком та малиною. Поєднання просто ідеальне, як на мій погляд. Рецепт на 6-8 порцій (форма 20*20см, або стандартна для кексів, тоді брауні буде вище) Для тіста: 2 яйця 1 білок 100гр.борошна 100гр.цукру 180гр.чорного шоколаду 100гр.вершкового масла 1/2ч.л.розпушувача 1/4ч.л.соди 1/4ч.л.солі
Для сирного прошарку: 250гр.творогу 100гр.масла або сепараторної сметани 1 жовток
Малина
Для сирного прошарку в блендері пробиваємо творог, масло (я брала сепараторну сметану), цукор (брала ванільний) та жовток до однорідного стану. Для тіста розтоплюємо окремо шоколад та масло, з’єднуємо в одній мисці, додаємо цукор, сіль, розпушувач, соду, яйця, просіюємо борошно. Все акуратно перемішуємо, утвориться сметаноподібне тісто. Форму для випічки прокладаємо пергаментом, викладаємо половину тіста, на тісто всю сирну масу, далі малину, зверху залишок тіста. Я забула про малину, тому просто протерла її з цукром та залила зверху. Випікати при 160С° 50-60 хвилин, шпажка буде виходити злегка вологою. Даємо повністю охолонути і нарізаємо. Можна прикрасити малиною. Дуже смачно подавати зі збитими вершками або кулькою морозива. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 759
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |