Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 06:49 12.03.2015 Маринована стручкова квасоля (піст)Раньше, подсчитав свою зарплату и цены на путевки — мы понимали, что не устали. Теперь, видя цены на продукты — понимаем, что мы еще и не голодные... Рецепт із серії «и в пир, и в мир, и в добры люди». А почалося все з того, що мій чоловік не любить квасолю шпарагівку. Ну ніяк, ну зовсім, навіть якщо в нагрузку іде багато м’яса. А ось мариновану їсть із задоволенням. Думаєте чого це весною я розказую про маринади? Да просто мариную я заморожену шпарагівку, чомусь боюся робити в сезон, не знаю чи буде стояти, але обов’язково спробую. Так що хто не може доїсти заморожену квасолю – маринуйте. Це смачна, гостренька закуска, яка заставить грати по-новому навіть просту смажену картоплю. Стручкову квасолю розморозити (якщо свіжа, відварити 10 хвилин, вийняти жилку), розкласти в банки. Підготувати маринад: на 1 кг квасолі беремо 750мл води, додаємо 100гр.цукру, 1ст.л.солі, закип’ятити. Додаємо 100 мл оцту, кілька горошин чорного перцю, 1 бутончик гвоздики, 2-3 лаврового листя, знімаємо з вогню. 2-3 зубочки часнику ріжемо пластівцями, складаємо в банку із шпарагівкою, заливаємо маринадом. Лишаємо на 2 доби при кімнатній температурі. Все – наша квасоля готова, можна пробувати. Зберігати в холодильнику можна 2-3 тижні. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 785
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |