Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:57 04.03.2015 Салат-гарнір (піст)Сидим с подругой в баре и попиваем водочку. Вдруг… что-то грустно так стало...: — Официант! Пива!!! … — Как пива? После водки? … — Запомни, мальчик, не после водки… а перед шампанским!!! Знову продовжуємо пісні рецепти. Коли кожною клітинкою організму відчувається весна, ну зовсім не тягнеться рука відкривати якісь маринади чи соління. А коренеплоди вже не такі соковиті, як восени, тим більше ну не варити же ж буряки кожен день. І правильно, варити не будемо, будемо смажити, причому без олії. Такий салат корисний, смачний, низькокалорійний. А може і не салат, побачимо. Мінімальний набір продуктів – взагалі-то один, швидко готується. Треба один бурячок почистити, порізати брусочками та обсмажити на сухій сковорідці. У мене буряк був великий, тому я смажила в два прийоми, а смажений буряк складала в лоточок під кришку. Готові шматочки мають бути м’якими. Викладаємо готовий буряк назад в сковорідку, додаємо 1ч.л.цукру, 1ст.л.оцту (я брала малиновий), даємо кілька хвилин карамелізуватися і відразу подаємо на стіл. Якщо подаємо в такому вигляді, тому отримаємо чудовий гарнір до м’яса, а якщо додаємо кілька краплин олії – на виході буде прекрасний дієтичний салат. Мені такого складу спецій досить, а мій чоловік ще досолює. Вибір за вами. Готувати легко, а готувати для близьких ще приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 779
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |