Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:13 30.01.2015 Рулетики з сиромУдивительно, но самый тяжелый удар по отечественной мясомолочной промышленности нанесло подорожание сои и пальмового масла. «Я сегодня ничего не успеваю с самого утра, а дела все скапливаются и накладываются... ребенок категорически не хотел играть самостоятельно, приготовить обед - пустой холодильник! Поэтому не спрашивайте, почему такой простой обед - что успела. 😭Груша, авокадо, прошутто, голубой сыр и тунец на гриле. Скоро на фаст-фуд перейду... « Такий текст я скопіювала з однієї сторінки в Интсаграммі. По-перше, я не розумію, що за прикол фотографувати кожен свій крок і відразу ж викладати його в неті. Складається враження, що людям просто немає чим зайнятися, а зміст деяких фото каже – і немає чим похвалитися. Про селфі я взагалі мовчу, фотоапарат в смартфонах просто спотворює обличчя (і не тільки). І взагалі смартфони, як на мене, дуже не зручні в користуванні, я, мабуть, з місяць пристосовувалась, добре, що в мене племінник «продвинутий» та й смартфони в нас одинакові, то він і допоміг. По-друге, такі тексти викладати якось некоректно, не всі навіть знають, що таке прошутто, і не всі пробували свіжий тунец на грилі. Роблю висновок, що інстаграм – це такі собі «похвастушки» не дуже «далеких» людей. Бачте, як інтелігентно висловилася? Більше я в Інстаграм ні одним глазом. Ну а так як до свіжого тунця нам ще далеко (в «Метро» 480гр. за 1кг), пропоную не менше смачний, але значно економніший рецепт рулетиків з курячого філе. Половинку філе миємо, обсушуємо і ріжемо порційно, має вийти 4 шматочки. Кожен шматочок кладемо в канцелярський файл і відбиваємо молоточком. Так м’ясні соки не забруднять кухню і розділочну дошку, а так як файл міцніший за кулінарну плівку, то він і не розірветься і одним файлом поб’ємо все м’ясо. Кожну відбивнушечку солимо, перчимо присипаємо зеленню (у мене заморожений мікс з петрушки, кропу, зеленої цибулі). На 4 рулетика нам потрібно 100гр.сиру, можна твердого, можна плавленого, я брала звичайний чеддер, він дуже добре плавиться. Сир нарізаємо брусочками, загортаємо у м’ясо. Курятина дуже гарно тримає форму, тому закріплювати шпажками немає потреби. Тепер робимо подвійну паніровку: кожен рулетик обмакуємо у збитому яйці, потім в сухарях, знову у яйці, і ще раз в сухарях. А тепер два варіанта, можна обсмажити, а можна запекти в духовці. Я запікала в духовці, вийшло дуже соковите, апетитне м’ясо, сир добре розплавився. Не дуже обтяжливо на калорії та гаманець. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 854
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |