Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 18:31 04.09.2014 Паштет з копченої риби (спроба №3)Дійсно , найкращий друг людини - собака . Не вірите ? Спробуйте закрити в багажнику машини дружину і собаку . Через годину відкрийте . Ну ... , і хто Вам більше зрадів ? З’явилася у нас вдома нова іграшка – коптильня. Що ми тільки не коптили, все просто супер. А тепер нам не дуже цікаво просто їсти, наприклад, рибу, хочеться щось із неї зробити. Почала з паштету, для нього підійде будь-яка копчена риба. У нас була скумбрія, розібрала її на шматочки. Потім пробила їх блендером, але не до однорідної консистенції. Натираємо корінчик хріну, так щоб вийшла 1столова ложка. Можна взятий готовий, але без буряка. Додаємо 150гр. крем-чизу, вижимаємо сік з половинки лимону. Все змішуємо, додаємо сіль, перець за смаком та 1ст.л. каперсів, можна замінити дрібно порізаними оливками. Викладаємо в салатник, даємо настоятися в холодильнику годину. Дуже пасує з чорним хлібом да до бокальчика холодного пивка (ну так казав мій чоловік, мені і без пива було смачно). Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
P.S.Чому спроба №3? Просто третій раз виставляю рецепт, а у провайдера черговий раз щось глючить. Тетяна Хвиль Переглядів: 710
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |