![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 23:44 07.08.2014 Пірамідки з баклажанівЖенщины как кредит - отличные условия, красивая реклама... Можно даже без справок - только паспорт, а потом постоянно что-то должен и даже когда уже все давно погасил, все равно пришлют письмо... или позвонят... Перше, що спадає на думку коли чуєш «баклажани, помідори, фарш» - це мусака. Але коли хочеш на вечерю приготувати щось смачне, причому зробити все треба швидко, ця грецька смакота не дуже і підходить, бо займає трохи часу із-за соусу. Я в такому випадку готую пірамідки. Нарізаємо баклажани широкими кільцями, заливаємо холодною, підсоленою водою на півгодини. Цим ми приберемо всю гіркоту, я цього разу так не робила, оскільки у мене були білі баклажани, а вони не гірчать. Просушуємо, обкачуємо у борошні (я брала кукурудзяне) та швидко обсмажуємо, десь по хвилині з кожної сторони. Викладаємо на деко. Зверху викладаємо фарш, сформований у невеликі котлетки. Нарізаємо помідори теж широкими кільцями, викладаємо на пірамідки. Ставимо в розігріту до 200С° духовку на 30 хвилин. Натираємо на терці твердий сир, виймаємо баклажани з фаршем, посипаємо сиром і ставимо в духовку ще на 5 хвилин. Найбільше смакує гарячим. Рецепту як такого немає, проте є швидкість, смак та користь. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 982
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |