Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 23:17 24.07.2014 Маринований гострий перчик- Пожалуйста, расскажите мне о себе в двух словах… - Бывало всякое. Кілька років тому, коли я ще жила в сусідньому обласному центрі, ми з моєю подругою Ольгою деколи навідувались в одну піццерію, де замовляли піццу з різною начинкою. Інгредієнти завжди змінювалися, всі крім гострого маринованого перчика пепероні. Це настільки смачна штука, що впродовж декількох років я ретельно шукала рецепт приготування. Пробувала кілька варіантів, і нарешті наблизилася до оригіналу. Всім прихильникам гострого та пікантного смаку присвячується. На одну баночку 0,5л потрібно 0,5кг гіркого перцю помити, почистити від насіння та перегородок (краще це робити в одноразових перчатках). Закип’ятити 1,5л води, кинути в неї перець, закрити кришкою, виключити вогонь та залишити на 10-15 хвилин. Тим часом варимо маринад: 1стакан оцту, 3ст.л.цукру (з верхом), 2ч.л. солі, кілька горошин перцю, 1 лавровий листочок. Все закип’ятити. В підготовлені стерилізовані банки викладаємо наш перець (воду зцідити), заливаємо гарячим маринадом, закриваємо кришками. Через два тижні можна пробувати. Дуже смакує з м’ясними стравами, як наповнювач до піцци та й просто на підсушеному багеті з шматочком сиру. Зберігати краще в прохолодному місці 3-4 місяці. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 809
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |