Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:42 10.06.2014 Лікер з полуниціЗа столом: - Ну, тамаду мы выбрали, осталось выбрать аналитика. - ??? И что он будет делать? - Он будет проверять, А НАЛИТО ЛИ у всех...
Дуже мені подобається починати тиждень з алкогольних рецептів. Тим більше, що цей рецепт ще й сезонний. Італійський полуничний лікер. Не знаю чи смачний, оскільки алкоголь вживаю лише в вигляді настоянки «Барбовала». Але аромат неймовірний, зовсім не відчувається спиртового запаху, лише полуниця. Такий безмежний, такий літній аромат, що я зробивши одну порцію, поки триває сезон поставила ще одну. Взимку свят багато, таке чудо розійдеться на «УРА». Беремо 500г полуниці, миємо, просушуємо. Робимо з неї пюре. Викладаємо в трилітрову банку і заливаємо 1л горілки. Варимо сироп 250мл води і 200г цукру. Закип’ятили, охолодили. Добавляємо сироп в нашу настоянку. Залишаємо на 12 діб, періодично струшуючи банку. Через 12 днів, проціджуємо лікер через подвійний шар марлі. Заливаємо в пляшки. Можна вживати відразу, можна залишити на потім. Зберігається лікер рік. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 690
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |