Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:37 06.06.2014 Кольорове варенняГоворят, нужно полюбить, чтобы понять эту жизнь. Я полюбила пирожки с капустой, но зачем все мы здесь, так и не поняла. А ще багато хто любить варення, особливо не просто смачне, а й гарне на вигляд. Знову ж рецепт французької кухні, гуру кондитерського мистецтва П’єра Ерме. Дивовижно-цікаве поєднання смаків та оригінальна подача справлять враження на будь-якого гурмана. Отож, поки триває сезон полуниці та ревеню спішу поділитися рецептом. 0,5кг ревеню почистити, порізати шматочками та засипати 0,25кг цукру. Ставимо на вогонь і доводимо до стану пюре, це займе хвилин 20-25. А далі по оригінальному рецепту додається 2гр пектину, я не знайшла, тому добавила 10г (півпачки) квітину (на фото показала), до складу якого він і входить, а ще там є лимонна кислота, тому можна обійтися без лимонного соку (в оригінальному рецепті 1ч.л.), кип’ятимо ще 5 хвилин. Готове варення викладаємо у стерилізовані банки, даємо охолонути, якраз поки підготуємо полуничне варення. Робимо все так само: на 0,5кг полуниці додаємо 0,25кг цукру, варимо 20-25 хвилин, додаємо 10г квітину. Викладаємо поверх варення з ревеню. Так як там маса вже стала плотнішою, то шари варення не змішаються. Закриваємо кришками, і чекаємо зими, щоб у сніжну, морозну погоду відкрити баночку, а там нас буде чекати шматочок теплого літа. Ось раджу почитати цікаву статтю про користь фізалісу.
Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 762
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |