![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 10:53 20.06.2025 Відкриті пиріжки з замороженим центромДля мене це зручний спосіб, тому що я дуже люблю робити заготовки - купила сир, фарш, рибу, відразу зробила все, що планую, заморозила і маю спокій, бо в морозилці завжди щось знайдеться. Тепер крім сирників заморожую ще заготовки для ватрушок, залишається просто поставити тісто. До речі, тісто дуже класне, раджу його і під фруктов-ягідні начинки, і під сметанники. Порція дуже велика, я ділила навпіл. Тісто: 480гр кефіру 30гр свіжих дріжджів 135гр цукру 900гр борошна 1ч.л. солі 6 шт жовтків 90гр олії Теплий кефір змішати з 1ст.л. цукру (взяти із загальної кількості цукру в рецепті), дріжджі та додати 100гр борошна (теж беремо з загальної кількості), перемішати, зробити опару. Прибрати в тепле місце на хвилин 40-60. Готову опару змішати з жовтками, цукром, сіллю. Потім додати борошно. Добре замісить тісто. Воно буде липнути до рук, в кінці додати олію і замішувати ще хвилин 20. Даємо тісту піднятися в теплі 1 годину. Заморожений центр: 500гр сиру 120гр цукру 10гр крохмалю 100гр яєць 2гр солі Все змішати в комбайні. Розлити у форми з плоским дном, діаметром 6 см. Повинна бути форма шайбочок, заморозити Готове тісто розділити на 24 шматочки по 70 г. Підкатати в кульку та викласти на деко. Дати піднятися під плівкою у теплі 20 хв. Дістаємо заморожені сирні центри і вдавлюємо в центр тіста, не боїмося давити глибоко, майже до дна. Якщо немає такої форми, робимо поглиблення склянкою (дно її змастити олією) та з кондитерського мішка акуратно відсаджуємо потрібну кількість начинки. Змастити ватрушки перед випіканням (яйце+вершки/молоко 1:1). Випікаємо при 175С 25-30 хв, до рум'яності. Тетяна Хвиль Переглядів: 90
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |