![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 10:23 28.04.2025 Арахісовий трюфель та домашній feuilletineЛюблю цукерки, особливо крафтові і коли є можливість обов'язково готую їх сама. Сьогодні поділюсь рецептом трюфеля-конструктора на основі молока та какао-масла, а горіхову пасту можна змінювати в залежності від вподобань. А ще поділюсь рецептом домашніх вафельних крихт feuilletine - ідеальна посипка для цукерок, десертів. 70гр молока 30гр сиропу глюкози 185гр молочного шоколаду 55гр арахісової пасти 40гр какао-масла Молоко нагріти із сиропом глюкози до 40С. Шоколад розтопити до 35С, додати какао-масло, пасту. Погружним блендером зробити емульсію. Перекласти готовий ганаш у контейнер, накрити плівкою в контакт і залишити дозрівати за температури 16-18С мінімум на 12 годин. Скачати кульки, обваляти у вафельній крихті. Для вафельних крихт feuilletine: 30гр яєчний білок 30гр масла 30гр борошна 30гр. цукрової пудри Все кімнатної температури. Об'єднуємо за допомогою лопатки до одноріжної маси і якнайтонше розмазуємо на пергаменті, випікаємо 5-7 хвилин до темно-золотистого кольору. Даємо охолонути і ламаємо на крихти. Зберігаємо у щільно закритому контейнері. Тетяна Хвиль Переглядів: 30
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |