![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 11:17 14.04.2025 Шоколадні яйця «П`яна вишня»Попри безумовну любов до дітей, про себе забувати теж не варто. Давайте приготуємо шокладні яйця з заспиртованою вишнею. Це швидко, смачно і цікаво. 50 мл молока 6гр желатину 100гр молочного шоколаду 100 мл жирних вершків 33-35% 150гр крем-сиру п'яна вишня для начинки 100-150гр шоколаду для покриття 8-12гр какао-масла Вишню замочити в алкоголі - ром, коньяк, віски. Це може бути як розморожена ягода, так і сушена. Просто сушену треба на ніч залити. Желатин замочити в молоці згідно інструкції. Розігріти вершки, в гарячі додати шоколад, дати постояти 30-40 секунд і перемішати до однородності. Додати крем-сир кімнатної температури, знову перемішати. Розчинити желатин, важливо: не кип'ятити. Додати желатин до сирно-шоколадної суміші, перемішати. Залити суміш у силіконові форми, або в готові скорлупки, у мене форми силіконової немає, то я зробила скорлупки, але це може бути що завгодно, не обов'язково яйця. Покладіть в середину вишню без рідини. Приберіть в морозилку до повної заморозки. Готові яйця дістати з форми. Шоколад розтопити на водяній бані разом з какао-маслом, його можна замінити на олію. Десерт поставити у холодильник для нормалізації і подавайте. Тетяна Хвиль Переглядів: 32
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |