Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24189)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3795)

Ванільне морозиво з пармезаном (3348)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3346)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3169)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3149)

Закуска із запечених баклажанів (3100)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3093)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3074)

Баклажан-кебаб в духовці (2969)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3004)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (2992)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2882)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2935)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2866)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2787)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2873)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2803)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2829)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2711)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Dessert alla crema di Pasqua
Тетяна Хвиль

12:05 09.04.2025

Dessert alla crema di Pasqua

Ви просто один раз приготуйте! Особливо, якщо ви любите ніжні, кремові текстури, якщо не дуже прихильні до сиру, але цікаву пасочку хочеться. Це моя bestі, моя любов!

На 1 пасочку вагою приблизно 350-400гр:

1 л молока

200 мл сметани 15%

2 яйця

100гр.масла

100гр. цукрової пудри

ванільний цукор

родзинки, вишня, цукати за смаком

Молоко довести до кипіння, сметану збити з яйцями виделкою, влити тоненької цівкою в молоко, дати закипіти буквально хвилину. Зняти з вогню і залишити не менше ніж на годину. Процідити через 2-3 шари марлі, а ще краще крізь тканину. Масло кімнатної температури збити з пудрою, додати сирну масу і збивати кілька хвилин до утворення пухкої маси, за бажанням можна додати сухофрукти, горіхи, шоколадні крихти. Викладаємо у форму, вистелену марлею. Зверху ставимо вантаж грам на 200 і залишаємо на ніч в холодильнику. Зранку виймаємо щільну масу, прикрашаємо на свій смак.

Ця паска зберігається не більше доби в холодильнику.

Тетяна Хвиль

Dessert alla crema di Pasqua


Переглядів: 230


Додайте коментар:

защитный код

Рівненська громада передала чергову партію допомоги військовимРівненська громада передала чергову партію допомоги військовим (37)
Війна триває, і наші захисники щоденно ризикують життям заради свободи та незалежності України....
Ціна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежитьЦіна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежить (34)
Нейлонові протези – популярне рішення для відновлення зубного ряду завдяки своїй гнучкості, комфорту та естетичному зовнішньому...
Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня!Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня! (37)
За ініціативи секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна 1 червня з нагоди завершення навчального року у Рівному організовують святкову акцію: безкоштовний проїзд до Рівненського...
У Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоциклістУ Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст (37)
Автопригода сталася вчора, 29 травня, близько 15:30 на трасі «Городище-Рівне-Староконстянтинів»....
Третя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киянТретя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киян (48)
Командування Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ подякувало киянам за допомогу, надану за кошти бюджету...
У Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкостіУ Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкості (51)
У місті введено в експлуатацію третю когенераційну установку в рамках меморандуму про співпрацю між Рівненською міською радою та компанією...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.