![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 12:05 09.04.2025 Dessert alla crema di PasquaВи просто один раз приготуйте! Особливо, якщо ви любите ніжні, кремові текстури, якщо не дуже прихильні до сиру, але цікаву пасочку хочеться. Це моя bestі, моя любов! На 1 пасочку вагою приблизно 350-400гр: 1 л молока 200 мл сметани 15% 2 яйця 100гр.масла 100гр. цукрової пудри ванільний цукор родзинки, вишня, цукати за смаком Молоко довести до кипіння, сметану збити з яйцями виделкою, влити тоненької цівкою в молоко, дати закипіти буквально хвилину. Зняти з вогню і залишити не менше ніж на годину. Процідити через 2-3 шари марлі, а ще краще крізь тканину. Масло кімнатної температури збити з пудрою, додати сирну масу і збивати кілька хвилин до утворення пухкої маси, за бажанням можна додати сухофрукти, горіхи, шоколадні крихти. Викладаємо у форму, вистелену марлею. Зверху ставимо вантаж грам на 200 і залишаємо на ніч в холодильнику. Зранку виймаємо щільну масу, прикрашаємо на свій смак. Ця паска зберігається не більше доби в холодильнику. Тетяна Хвиль Переглядів: 66
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |