![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвииль 10:37 31.03.2025 Сирна паска «Фереро»Я фанатка сирних пасок, у мене близько сотні рецептів, тож є де розгулятись. А ще я купила дуже милу форму у вигляді зайченят, то поки не награюсь, більшість пасок під заморозку будуть виглядати так. Сьогодні рецепт із впізнаваним смаком цукерок фереро роше - шоколад-фундук. Ця паска ідеальна під заморозку - після розморожування не втрачає форму, не відшаровується рідиною. вершки 33% - 100гр сир 5% - 300гр шоколад темний 54% - 100гр тримолін (мед) - 30гр джандуя - 100гр Сир протираємо через дрібне сито. Вершки доводимо до кипіння, виливаємо на шоколад з тримоліном, перемішуємо, додаємо джандую і пробиваємо масу блендером. Додаємо масу до сиру, ще раз пробиваємо блендером. Наповнюємо форму, обережно простукуємо об стіл, щоб не утворилися пустоти. Вирівнюємо дно спатулою і ставимо в морозилку. Розморожуємо виключно через холодильник. Джандую можна зробити самим - 100гр фундука підсмажуємо, знімаємо шкірку. Варимо з 100гр цукру і 30гр води карамель, додаємо теплі горіхи, перемішуємо і виливаємо на силіконовий коврик, даємо охолонути. В блендер складаємо шматки горіхів в карамелі і пробиваємо до пастоподібного стану. Це займає певний час, треба бути обережним з технікою, давати періодично охолонути. Така паста називається праліне. Таким чином можна робити праліне з різними горіхами. Готову пасту об'єднуємо з 100гр. розтопленого чорного шоколаду і перемішуємо до однорідності. Цю масу можна відразу вилити у формочки для цукерок і будуть класні цукерки. Зберігаємо в холодильнику і буде нам щастя. Тетяна Хвиль Переглядів: 71
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |