![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 11:56 28.03.2025 Пряне грибне маслоДуже крута штука, яку подають в хороших ресторанах в якості amuse-bouche. Його можна і на тост намазати, і в кашу додати, і до супу, і до соусів. Це актуально для тих родин, де не всі їдять гриби, тоді шматочок цієї смакоти кладеться індивідуально, що значно змінює смак страви. А ще це чарівна паличка для лінивих - зробили собі велику порцію, загорнули у плівку і поклали до морозилки, а вразі необхідності залишиться тільки відрізати кілька шматочків. 1 велика цибулини 300гр печериць 180гр вершкового масла зелень (петрушка та зелена цибуля - обов'язково!) сіль копчена паприка Все просто - масло залишаємо на столі, щоб стало кімнатної температури. Цибулю ріжемо дрібними кубиками, підсмажуємо на невеликий кількості олії до золотистого кольору, додаємо пдрібнені гриби і відразу солимо, вносимо всі спеції. Обсмажуємо до тих пір, поки не випарується вся рідина, що вийшла грибів. Гриби мають бути смажені! В гарячі гриби додаємо подрібнену зелень і даємо охолонути. Тоді змішуємо з маслом до однорідності, тоді викладаємо у плівку і кладемо в холодильник, щоб маса стала щільною. Тетяна Хвиль Переглядів: 55
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |