![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 11:13 19.03.2025 Салат з карамелізованою морквою та в`яленою вишнеюВесна, тож варто згадати про салати, тим більше, що їх варіацій просто незлічена кількість. Сьогодні дуже цікавий салат, він настільки простий, що пропорцій не даю, все кладеться виходячи з власних уподобань. Спочатку замочуємо в'ялену вишню у гарячий воді, промиваємо і даємо просохнути. Тепер карамелізуємо моркву - дуже смачно їсти її просто поклавши на підсушений хліб, тому раджу готувати її і просто так. Варену моркву ріжемо на кружечки, викладаємо на сковороду, додаємо цукор, трохи бальзамічного оцту, розмарин, трішки води (чайну ложку) і готуємо, доки не випарується рідина і морква не покриється глазур'ю. Насамкінець солимо, охолоджуємо. На тарілку викладаємо листя салату, готову моркву, зернистий сир, вишню і горішки, поливаємо залишками глазурі від моркви і можна подавати. Вишню можна замінити журавлиною чи родзинками, горішки брати на свій смак, але найсмачніші тут грецькі. От зернистий сир рекомендую залишити обов'язково, він додає нотку солонуватості і вершковості і це все разом ну дуже смачно. Тетяна Хвиль Переглядів: 77
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |