![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 08:52 04.03.2025 Сирні тартиІдеальний закусочний варіант
Для пісочної основи: борошно - 160гр масло вершкове - 90гр вода крижана - 50 мл сіль - щіпка
Для начинки: цибуля ріпчаста - 250гр сир твердий - 200гр яйце - 1 шт вершки 10-20% - 50 мл олія для смаження - 2 ст.л. вершкове масло - 20гр цукор – 1 ч.л. сіль - за смаком
Для основи перетираємо борошно з холодною олією та сіллю в крихту. Додаємо крижану воду та швидко замішуємо тісто. Формуємо з тіста кулю, кладемо в холодильник на час приготування начинки. Для начинки цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на суміші вершкового масла та олії 3-4 хвилини до напівпрозорого стану. Додаємо сіль, цукор і продовжуємо обсмажувати до карамельного кольору. Сир натираємо на тертці. Яйце збиваємо із вершками. Основу розподіляємо формою руками, щоб вийшли невеликі бортики. Викладаємо на основу цибулю, посипаємо сиром і заливаємо вершково-яєчною сумішшю. Випікаємо при t 200°С до золотистого кольору. Час випікання залежить від розміру форми, що в середньому становить 20-30 хвилин. Пиріг однаково смачний як у теплому, так і в холодному вигляді. Тетяна Хвиль Переглядів: 139
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |