Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24197)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3798)

Ванільне морозиво з пармезаном (3353)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3351)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3171)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3152)

Закуска із запечених баклажанів (3104)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3097)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3079)

Баклажан-кебаб в духовці (2973)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3008)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3000)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2885)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2938)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2868)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2791)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2875)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2805)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2831)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2714)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Сирні тарти
Тетяна Хвиль

08:52 04.03.2025

Сирні тарти

Ідеальний закусочний варіант

Для пісочної основи:

борошно - 160гр

масло вершкове - 90гр

вода крижана - 50 мл

сіль - щіпка

Для начинки:

цибуля ріпчаста - 250гр

сир твердий - 200гр

яйце - 1 шт

вершки 10-20% - 50 мл

олія для смаження - 2 ст.л.

вершкове масло - 20гр

цукор – 1 ч.л.

сіль - за смаком

Для основи перетираємо борошно з холодною олією та сіллю в крихту. Додаємо крижану воду та швидко замішуємо тісто.

Формуємо з тіста кулю, кладемо в холодильник на час приготування начинки.

Для начинки цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на суміші вершкового масла та олії 3-4 хвилини до напівпрозорого стану.

Додаємо сіль, цукор і продовжуємо обсмажувати до карамельного кольору. Сир натираємо на тертці. Яйце збиваємо із вершками.

Основу розподіляємо формою руками, щоб вийшли невеликі бортики. Викладаємо на основу цибулю, посипаємо сиром і заливаємо вершково-яєчною сумішшю.

Випікаємо при t 200°С до золотистого кольору. Час випікання залежить від розміру форми, що в середньому становить 20-30 хвилин.

Пиріг однаково смачний як у теплому, так і в холодному вигляді.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 309


Додайте коментар:

защитный код

Рівненська громада передала чергову партію допомоги військовимРівненська громада передала чергову партію допомоги військовим (43)
Війна триває, і наші захисники щоденно ризикують життям заради свободи та незалежності України....
Ціна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежитьЦіна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежить (41)
Нейлонові протези – популярне рішення для відновлення зубного ряду завдяки своїй гнучкості, комфорту та естетичному зовнішньому...
Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня!Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня! (45)
За ініціативи секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна 1 червня з нагоди завершення навчального року у Рівному організовують святкову акцію: безкоштовний проїзд до Рівненського...
У Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоциклістУ Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст (45)
Автопригода сталася вчора, 29 травня, близько 15:30 на трасі «Городище-Рівне-Староконстянтинів»....
Третя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киянТретя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киян (51)
Командування Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ подякувало киянам за допомогу, надану за кошти бюджету...
У Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкостіУ Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкості (53)
У місті введено в експлуатацію третю когенераційну установку в рамках меморандуму про співпрацю між Рівненською міською радою та компанією...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.