Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:10 13.01.2025 Рогалики з вишнямиНасправді, вони можуть бути і з вареною згущенкою, і горіхами, і з повидлом, все залежить від фантазії і вмісту вашого холодильника. Порція велика, можна робити асорті начинок. Тісто: 700 гр борошна 500 гр вершкового масла 300 гр сметани 25% 1 яйце 1/2 ч.л. солі 1/2 ч.л. харчової соди (можна замінити розпушувачем 10 гр)
Просіяти в діжу міксера борошно, додати порізане на кубики холодне вершкове масло. Перемішати до отримання великої крихти. Окремо змішати сметану, яйце, сіль та соду. Влити у чашу міксера, не припиняючи перемішувати до утворення однорідного тіста. Довго не вимішувати. Розділити тісто на 6 рівних частин, скачати в кулі та відправити у холодильник на 30-60 хвилин. Розкачати коло, вирізати трикутники бажаного розміру, розкласти начинку, скачати щільні рогалики. Викласти на деко на невеликій відстані один від одного. Випікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору! Обвалювати ще теплі в цукровій пудрі (бажано двічі). Приємного чаювання! Тетяна Хвиль Переглядів: 12
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |