Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:08 29.11.2024 Печінка по-віденськиКажуть, що саме так печінку готують та подають у Відні, а ще саме про неї згадує Ремарк у своєму романі "Три товариша". Цікаве поєднання, але дуже смачне, моя дочка його високо оцінила. На 4 порції: борошно — 50г; печінка куряча — 500г; яблука кислих сортів — 2-3 шт; мускатний горіх — дрібка; сіль, перець — за смаком; коньяк — 1 ст.л; цибуля — 2 шт; цукор — 1 ст.л; масло — 1ч.л.; До борошна додаємо мускатний горіх, сіль та перець. перемішуємо, паніруємо в цій суміші зачищену печінку. Обсмажуємо до рум’яної скоринки. Печінка має залишатися рожевою в середині. Додаємо коньяк до печінки та готуємо ще пару хвилин. Цибулю шаткуємо півкільцями, викладаємо у сковорідку, додаємо цукор та масло, карамелізуємо до золотистого кольору. Ріжемо яблука на 8 частин і додаємо до цибулі, обсмажуємо так, яблука приготувалися, але не втрачали форму, це займає приблизно 5 хвилин. Подаємо відразу. Тетяна Хвиль Переглядів: 33
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |