Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:52 10.10.2024 Калакейтто - рибна юшка по-фінськіЧимось схожа на нашу класичну, тільки має яскравий вершковий смак. Не обов'язково брати філе червоної риби, тут цілком згодяться бюджетні слайси, якими зараз заповнений ринок. На 6 порцій: води - 2 л сьомга - 700гр картопля - 350гр корінь селери - 70гр цибуля зелена - 20гр сіль морська - 5гр цибуля ріпчаста - 1 шт. вершки – 200 мл морква - 80гр олія соняшникова – 20 мл кріп - 10гр перець чорний мелений - 2гр Рибу помити, залити водою і поставити варити. Як тільки з'явиться піна, зняти її. Варити бульйон 30-40 хвилин. Окремо взяти моркву, цибулю і кореневу селеру дрібно нарізати і припустити на сковороді в невеликій кількості олії. Коли бульйон приготується, потрібно процідити його. Картоплю дрібно нарізати і покласти в бульйон. Потім додати в бульйон зі сковороди моркву, цибулю, селера і зелену цибулю (нарізану). Варити майже до готовності. Налити вершки, посолити і поперчити до смаку і варити юшку ще 15 хвилин. Дрібно нарізати кріп і додати готову юшку. Тетяна Хвиль Переглядів: 74
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |