Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 19:30 03.10.2024 Рійєт з куркиПаштети, рійєти, усілякі намазки на хліб, багети, булки - це те, що завжди урізноманітнить ваш раціон і допоможе забути про ковбасу. Хоча ковбаса теж буває смачна, але сьогодні рійєт. Все дуже просто, головне, щоб у вас лишилось трохи курячого м'яса, після того, як запекли курку напередодні. куряче м'ясо (печене, варене, гриль) - 250гр цибуля ріпчаста - 150гр вершкове масло - 35гр крем-сир - 120гр соєвий соус - 1ч.л. часник - 2 зубчики сіль, перець, зелень за смаком
Обсмажуємо півкільця цибулі на вершковому маслі до золотистого кольору, додати подрібнений часник. В чашу блендера складаємо м'ясо, піджарку, соєвий соус, зелень за бажанням і кількома імпульсами пробиваємо до НЕоднорідного стану, але щоб все подрібнилося. Додаємо до цієї маси крем-сир, солимо, перчимо, вимішуємо, викладаємо в лоточок і ставимо в холодильник на кілька годин для стабілізації. Подаємо до грінок, тостів. Тетяна Хвиль Переглядів: 143
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |