Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24193)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3796)

Ванільне морозиво з пармезаном (3350)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3348)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3170)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3150)

Закуска із запечених баклажанів (3102)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3096)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3077)

Баклажан-кебаб в духовці (2972)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3005)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (2997)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2883)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2936)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2867)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2789)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2874)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2804)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2830)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2712)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Крем-суп з гарбуза та груші
Тетяна Хвиль

10:21 25.09.2024

Крем-суп з гарбуза та груші

Прийшов час самого осіннього овоча - гарбуза. Починаємо з найпростішого - крем-супу, а щоб не було прісно, звично, нецікаво, ми додамо теж осінній, але фрукт, здобримо сиром з пліснявою і на виході будемо мати практично ресторанну страву.

На 4 порції:

гарбуз - 600гр

цибуля - 1 шт

часник - 2 зубчики

груша - 1 шт

вершкове масло - 40гр

вершки 20% - 150 мл

мускатний горіх - щіпка

сіль та перець за смаком

вершки та сир Дорблю для подачі

Гарбуз нарізаємо однаковим кубиком і обсмажуємо на маслі з цибулею та часником до злегка рум'яного кольору, потім додаємо грушу і обсмажуємо протягом 3-х хвилин. Додаємо вершки, робимо мінімальний вогонь, накриваємо кришкою і томимо 15 хвилин. Поміщаємо все в блендер, додаємо до смаку мускатний горіх, сіль та перець, пробиваємо до шовковистої маси. Для подачі додаємо жирні вершки та сир Дорблю, трохи зелені за смаком.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 717


Додайте коментар:

защитный код

Рівненська громада передала чергову партію допомоги військовимРівненська громада передала чергову партію допомоги військовим (41)
Війна триває, і наші захисники щоденно ризикують життям заради свободи та незалежності України....
Ціна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежитьЦіна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежить (38)
Нейлонові протези – популярне рішення для відновлення зубного ряду завдяки своїй гнучкості, комфорту та естетичному зовнішньому...
Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня!Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня! (41)
За ініціативи секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна 1 червня з нагоди завершення навчального року у Рівному організовують святкову акцію: безкоштовний проїзд до Рівненського...
У Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоциклістУ Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст (42)
Автопригода сталася вчора, 29 травня, близько 15:30 на трасі «Городище-Рівне-Староконстянтинів»....
Третя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киянТретя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киян (50)
Командування Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ подякувало киянам за допомогу, надану за кошти бюджету...
У Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкостіУ Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкості (52)
У місті введено в експлуатацію третю когенераційну установку в рамках меморандуму про співпрацю між Рівненською міською радою та компанією...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.