Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24209)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3803)

Ванільне морозиво з пармезаном (3356)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3355)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3176)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3157)

Закуска із запечених баклажанів (3109)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3101)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3082)

Баклажан-кебаб в духовці (2977)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3015)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3005)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2889)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2943)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2874)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2795)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2880)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2810)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2835)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2718)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Шоколадно-мигдальна панакота
Тетяна Хвиль

12:14 15.08.2024

Шоколадно-мигдальна панакота

Цілком демісезонний десерт, який літом можна прикрасити ягодами, осінню - фруктами, зимою-весною - горішками. Освіжаючий і дуже смачний.

На 3 порції:

желатин – 8гр

вода – 48гр

вершки 33% - 200мл

цукор - 30гр

гіркий шоколад – 50гр

молоко – 100мл

мигдальна паста - 30гр.

Желатин замочуємо у воді та залишаємо для набухання. У сотейнику з'єднуємо вершки, молоко та цукор. Нагріваємо до 80С, знімаємо з вогню. Додаємо шоколад та перемішуємо до однорідного стану. Додаємо желатин, розмішуємо до його повного розчинення і розливаємо по формах. Прибираємо в холодильник на 2-3 години до повного застигання.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 797


Додайте коментар:

защитный код

Наїхав на пішохода та зник: в Острозі внаслідок ДТП тяжко травмувався чоловікНаїхав на пішохода та зник: в Острозі внаслідок ДТП тяжко травмувався чоловік (25)
Із місця ДТП поліцейські вилучили уламки пошкодженого авто, відповідно до яких транспортним засобом, що збив чоловіка, може бути «BMW» сірого...
Гарантії щодо праці неповнолітніхГарантії щодо праці неповнолітніх (3)
Для кожної молодої людини цілком природно прагнути самостійності і незалежності....
Врізався у паркан: на Рівненщині внаслідок ДТП загинув пасажир легковикаВрізався у паркан: на Рівненщині внаслідок ДТП загинув пасажир легковика (27)
Автопригода сталася учора, першого червня, близько 22:40 у селі Бистричі Березнівської тергромади....
Рівненська громада передала чергову партію допомоги військовимРівненська громада передала чергову партію допомоги військовим (54)
Війна триває, і наші захисники щоденно ризикують життям заради свободи та незалежності України....
Риба по-єврейськиРиба по-єврейськи (26)
...
Ціна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежитьЦіна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежить (48)
Нейлонові протези – популярне рішення для відновлення зубного ряду завдяки своїй гнучкості, комфорту та естетичному зовнішньому...
Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня!Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня! (53)
За ініціативи секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна 1 червня з нагоди завершення навчального року у Рівному організовують святкову акцію: безкоштовний проїзд до Рівненського...
У Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоциклістУ Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст (52)
Автопригода сталася вчора, 29 травня, близько 15:30 на трасі «Городище-Рівне-Староконстянтинів»....

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.