Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24189)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3795)

Ванільне морозиво з пармезаном (3348)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3346)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3169)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3149)

Закуска із запечених баклажанів (3100)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3093)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3074)

Баклажан-кебаб в духовці (2969)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3004)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (2993)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2882)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2935)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2866)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2787)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2873)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2803)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2829)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2711)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Кабачкові оладки з ікрою
Тетяна Хвиль

09:36 06.10.2023

Кабачкові оладки з ікрою

Я раніше кабачкові оладки окрім як зі сметаною не уявляла, але час потроху змінює - з'явилося бажання урізноманітніти сметану, а отже почала робити різні соуси. А нещодавно побачила ще один спосіб подачі - з ікрою. Це супер, на мій смак - цікавіше як з лососем. Все просто - смажимо класичні оладки:

кабачки – 500 г

яйце – 1 шт.

борошно – 3 ст. л.

сіль, лимонний перець, подрібнена зелень.

Натерті кабачки трохи присолюю і залишаю на 10 хвилин, тоді віджимаю від зайвої рідини. З'єдную з яйцем, борошном та перцем. Смажу на середньому вогні на оліі з обох боків.

Подаю так - до 100гр. сметани від 21% додаю трохи цедри лимону і 1ст.л. жирних вершків. На готові кабачки викладаю цей соус, а зверху ложечку ікри мойви або тріски.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 1292


Додайте коментар:

защитный код

Рівненська громада передала чергову партію допомоги військовимРівненська громада передала чергову партію допомоги військовим (38)
Війна триває, і наші захисники щоденно ризикують життям заради свободи та незалежності України....
Ціна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежитьЦіна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежить (35)
Нейлонові протези – популярне рішення для відновлення зубного ряду завдяки своїй гнучкості, комфорту та естетичному зовнішньому...
Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня!Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня! (38)
За ініціативи секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна 1 червня з нагоди завершення навчального року у Рівному організовують святкову акцію: безкоштовний проїзд до Рівненського...
У Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоциклістУ Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст (39)
Автопригода сталася вчора, 29 травня, близько 15:30 на трасі «Городище-Рівне-Староконстянтинів»....
Третя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киянТретя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киян (48)
Командування Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ подякувало киянам за допомогу, надану за кошти бюджету...
У Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкостіУ Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкості (51)
У місті введено в експлуатацію третю когенераційну установку в рамках меморандуму про співпрацю між Рівненською міською радою та компанією...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.