Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24197)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3798)

Ванільне морозиво з пармезаном (3353)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3351)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3171)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3152)

Закуска із запечених баклажанів (3104)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3097)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3079)

Баклажан-кебаб в духовці (2973)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3008)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3000)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2885)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2938)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2869)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2791)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2875)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2805)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2831)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2714)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Японський тостовий хліб "Шокупан"
Тетяна Хвиль

10:06 02.05.2023

Японський тостовий хліб «Шокупан»

Повітряний хліб з пухнастим м'якушем, трохи солодкуватий на смак. Дуже подобається дітям та ідеально підходить для сендвічів та бутербродів. Я для себе переробила на холодну розстойку, а тут даю класичний варіант. З переліку продуктів можна подумати, що це буде чергова здоба, але ні - на здобу не схоже зовсім, просто дуже хороший тостовий хліб.

Заварка:

135гр. води

35гр. рисового борошна

Змішати та нагріти до 65-70°С. Швидко охолодити до кімнатної температури, залишити на кілька годин (краще за ніч).

Тісто:

625гр. пшеничного борошна

170гр. вся заварка

100гр. яєць

100гр. цукру

70гр. молока 3,2-3,5%

70гр. вершків 33%

60гр. вершкового масла

20гр. свіжих дріжджів

10гр. солі

Змішати все, крім масла, вимісити до гладкості. Внести масло частинами, вимішуючи до еластичності. При необхідності додати ще молока, щоб консистенція тіста була як на батон.

Перекласти в контейнер, накрити та залишити на 1,5-2 години до збільшення у 2-2,5 рази.

Розділити на 4 частини, передформувати в овали, накрити та залишити на 15-20 хвилин. Розкачати в довгу смужку завширшки, як форма, і згорнути рулетом. Вкласти у форми, накрити та залишити на 30-40 хвилин до збільшення в 1,5-2 рази.

Змастити яйцем. Випікати при 175 °С ~ 35 хвилин без пари в режимі конвекції.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 1438


Додайте коментар:

защитный код

Рівненська громада передала чергову партію допомоги військовимРівненська громада передала чергову партію допомоги військовим (43)
Війна триває, і наші захисники щоденно ризикують життям заради свободи та незалежності України....
Ціна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежитьЦіна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежить (41)
Нейлонові протези – популярне рішення для відновлення зубного ряду завдяки своїй гнучкості, комфорту та естетичному зовнішньому...
Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня!Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня! (45)
За ініціативи секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна 1 червня з нагоди завершення навчального року у Рівному організовують святкову акцію: безкоштовний проїзд до Рівненського...
У Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоциклістУ Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст (45)
Автопригода сталася вчора, 29 травня, близько 15:30 на трасі «Городище-Рівне-Староконстянтинів»....
Третя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киянТретя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киян (51)
Командування Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ подякувало киянам за допомогу, надану за кошти бюджету...
У Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкостіУ Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкості (53)
У місті введено в експлуатацію третю когенераційну установку в рамках меморандуму про співпрацю між Рівненською міською радою та компанією...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.