![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 11:51 07.04.2023 Сирна паска «Снікерс»Я фанатка сиру, сирних тарілок, сирних десертів, випічки з сиром, тож я не можу не поділитися однією з найсмачніших пасок - "Снікерс". Обов'язково приготуйте, особливо, якщо полюбляєте ці батончики. Я арахіс замінила мигдалем, і додала до начинки мигдальне праліне замість арахісової пасти, тож ви теж можете змінювати рецепт під свої смаки.
450гр. сиру 9% 80гр. вершкового масла (кімнатної температури) 100мл вершків 33% 100гр. яєць 80гр. цукру 40гр. очищеного, смаженого, соленого арахісу 70гр. темного шоколаду 30гр. вершків 33% 120гр. карамелі 50гр.арахісової пасти (опціонально)
Карамель: 75гр. цукру 50гр. глюкозного сиропу 15гр. вершкового масла 100гр. вершків 10гр. темного шоколаду 1,5гр. солі
Із цукру та сиропу глюкози зварити суху карамель до золотистого кольору. Додати вершкове масло,добре перемішати, потім додати вершки частинами, перемішати ретельно. В кінці додати шоколад і сіль. Охолодити. Яйця збити з цукром, влити гарячі вершки(100 мл), швидко перемішуючи. Поставити на маленький вогонь і при постійному помішуванні довести до загусання. Охолодити. За допомогою блендера пробити сир з маслом до однорідності, додати заварний крем і знову пробити. Карамель змішати з арахісом. Гарячі вершки (30гр.) змішати з шоколадом до однорідності. В сирну масу ввести карамель з арахісом, шоколадну масу, арахісову пасту.Провернути лопаткою кілька разів, щоб залишилися гарні розводи. Застелити форму (пасочницю) вологою марлею в два шари, поставити форму на тарілку з рівним дном, викласти масу, розрівняти. Закрити дно краями марлі і покласти зверху вантаж, прибрати в холодильник на 10-12 годин для стабілізації (щоб вийшла зайва рідина). Готову паску полити карамеллю і присипати горішками. Тетяна Хвиль Переглядів: 1135
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |