Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17113)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2135)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2078)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1786)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1778)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1771)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1755)

Ванільне морозиво з пармезаном (1709)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1735)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1708)

Закуска із запечених баклажанів (1696)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1682)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1636)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1635)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1658)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1642)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1553)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1545)

Баклажан-кебаб в духовці (1534)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1519)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
08:44 09.05.2021

Заробіток на платних опитуваннях

Платні опитування - це найчастіше певні маркетингові дослідження, які проводяться конкретними компаніями для різних брендів найчастіше через Інтернет.

Такі опитування найчастіше включають в себе питання про товари, сервіси, конкретні послуги. Метою таких компаній стає з'ясування переваг суспільства на ринку, виявлення їх переваг. Такі опитування часто проводяться онлайн і є платними. Організовують їх найчастіше спеціальні агентства, які є посередниками між компаніями і користувачами, розповідає Сергій Косенков. Цікаво те, що заробіток на платних опитуваннях не вимагає вкладень.

При цьому компанії відмінно розуміють, що легше спонукати людину заповнити дане опитування і отримати якусь винагороду, ніж намагатися змусити його зробити те ж саме, але безкоштовно. В такому випадку кому захочеться витрачати на це час? Оплачуються такі опитування різними способами, але найчастіше віддається перевагу переказ грошей на webmoney, іноді можливий переклад на рахунок мобільного телефону або поштовим переказом з висланим чеком. Правда переклад здійснюється тільки при досягненні певної суми на своєму рахунку.

Починати завжди варто з реєстрації, в якій варто детально і правдиво вказати необхідну інформацію. Від цього в подальшому може залежати частота пропонованих вам питань. На деяких сайтах ви навіть можете отримати додаткові грошові кошти за більш детальну інформацію про себе.

Найчастіше пропозицій може приходити не так багато, ви можете не підійти по ряду причин: стать, вік, сімейний стан і т.д. кількість запрошень також може прямо залежати від пори року, взимку, як правило, попит зростає.

Але, якщо вам прийшло опитування, то краще постаратися заповнити його якомога швидше, адже від цього залежить загальна кількість заповнених Вами опитувань, а воно зазвичай завжди буває обмежена. Так, наприклад, компанії потрібно зібрати 100 опитаних людей, а вони вислали запрошення 150 людям. Відповідно отримають гроші лише перші 100.

Заробіток на платних опитуваннях-це ще один варіант для ледачих людей, які хочуть отримати все і відразу. Оплачувані опитування можуть приносити вам в місяць 40-200 грн, при цьому не завжди виходить так, що ви можете ними скористатися. Буває і так, що гроші відображаються на вашому акаунті, але не виводяться звідти.

Для початку можете спробувати "платне опитування", який проводиться для маркетингових досліджень. Ви реєструєтеся, і за кожну заповнену вами анкету нараховується 4 грн. Також цей сайт обіцяє оплату в 20-80 грн за 15 хвилинне опитування. Можна спробувати попрацювати з»запитальником". Тут ви вже отримаєте 6-200 грн, все залежить від самого опитування. Якщо ви берете участь у фокус групах, то можете розраховувати вже на 800 грн. 2 грн вам автоматично зарахується просто за реєстрацію на сайті.

Джерело: https://biznescat.com/internet/144-zarobitok-na-platnikh-opituvannyakh.html.

Переглядів: 4576

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.