Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (16744)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2047)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2026)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1717)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1710)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1697)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1697)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1671)

Ванільне морозиво з пармезаном (1636)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1658)

Закуска із запечених баклажанів (1628)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1626)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1585)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1579)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1599)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1593)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1497)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1474)

Баклажан-кебаб в духовці (1470)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1457)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Спорт
20:42 30.03.2021

Брендова термобілизна від магазину БІЗОН.

З настанням зими ми закутуємося як най тепліше, надіваючи декілька шарів одежі й чим на вулиці холодніше, тим її більше. Такий підхід до формування зимового гардеробу хибний, він не практичний та не зручний. Коли багато одежі, це сковує рухи і обтяжує, а як тільки починається активний рух, вона вже не буде просто зігрівати, а почне парити. Достатньо пробігтися чи виконати фізичні навантаження, як появляється піт, одежа зразу ж вбирає вологу, намокає і, більше не гріє. Спортсмени, особливо ті, які займаються зимовими видами спорту, використовують кардинально інший підхід до підбору свого гардеробу, одіваючи термобілизну.

Як не дивно, але в наш час, чим менше на одежі, тим тепліше, але в такому випадку, вона повинна бути спеціалізована. Термобілизна це не нижня натільна білизна, не теплі підштаники та гольф – це наряд, який виконує зразу декілька функцій: зігріває і виводить вологу. Якщо його використовувати в парі із спеціалізованою верхньою одежею, що захищає від проникнення ззовні вітру, холоду й вологи, тоді захист буде максимальним. В такій екіпіровці не страшна ніяка зима, навіть в сильний мороз організму буде тепло, а при активному русі – комфортно.

Що ж являє собою термобілизна, як вона працює і які її види.

Це комплект натільної білизни, який створюється із високотехнологічних та сучасних матеріалів. У нього максимально облягаючий фасон, який тісно контактує з тілом, але при цьому не спричиняє незручностей, не перетягує шкіру і не сковує рухів. При створенні даного наряду використовується мінімальна кількість швів, а ті шви які необхідні, робляться максимально пласкими. Таким чином, шви не натирають й не провокують дискомфорт.

Термозахисна білизна не зігріває тіло, вона створює оптимальний мікроклімат, підтримуючи необхідний рівень тепла між шкірою та тканиною. Температурний контроль регулюється завдяки сучасним матеріалам, вони також відповідають за виведення з поверхні шкіри надлишкової вологи. Завдяки інноваційним матеріалам, волога не пропитує термобілизну, а виводиться назовні. Таким чином, людина стає повністю захищеною від негативного впливу парникового ефекту, перегріву й переохолодження.

Термобілизну можна розділити на два основних види: для активного та пасивного проведення часу. Тобто, вибирати її потрібно в залежності від того, в яких умовах вона буде використовуватися. В технічному плані відмінність полягає в матеріалах. Наряд для активного відпочинку створюється із симбіозу натуральних та штучних тканин, а для пасивного відпочинку – із натуральних тканин. На практиці відмінність виражається в тому, що білизна для пасивного відпочинку не зможе підтримувати температурний режим в процесі активного фізичного навантаження на організм. Саме тому, людям які зимою вибираються на рибалку, достатньо одіти білизну для пасивного відпочинку, а тим, хто займається зимовими видами спорту, підходить виключно термобілизна для активного відпочинку. Будь-який вид термобілизни, а також спорядження для альпінізму й дайвінгу, можна придбати в інтернет-магазині БІЗОН – https://bigbizon.ua/

Переглядів: 4394

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.