Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (21849)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2946)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2668)

Ванільне морозиво з пармезаном (2517)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (2468)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (2432)

Закуска із запечених баклажанів (2403)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (2375)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (2369)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (2350)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (2319)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2294)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2266)

Баклажан-кебаб в духовці (2211)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2206)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2149)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2187)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2210)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2117)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2080)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Як вибрати солодкий подарунок
13:04 03.07.2020

Як вибрати солодкий подарунок

Які цукерки в подарунку були вашими улюбленими: батончики, шоколадні з горіхами, іриски або карамель? Вивчіть склад набору перед покупкою. Відповідальні виробники завжди перераховують найменування солодощів на етикетці. Подарунок повинен принести радість, а не нашкодити здоров'ю дитини. Ми склали список схвалених і небажаних кондитерських виробів.

Вагові цукерки доречно купувати на свято чи якусь подію.

Цукерки-це одні з найпоширеніших і улюблених дітьми і дорослими кондитерських виробів на цукровій основі. Вони можуть мати різний склад, смак, форму і оформлення, проводиться з однієї або відразу декількох цукеркових мас. Цукерковий асортимент становить кілька сотень найменувань. Фахівці налічують близько 500 видів цих ласощів.

Виробництво цукерок здійснюється на спеціалізованих і універсальних кондитерських фабриках, у великих і дрібних кондитерських цехах. Існує кілька класифікацій цукерок: по оформленню і наявності упаковки (загорнуті, не загорнуті, в корексах з полімерних та інших матеріалів, в філейчиках, в капсулах, у фользі і т.д.), по консистенції (м'які і тверді), в залежності від способу приготування і обробки (неглазуровані, глазуровані, шоколадні з начинками і рельєфними малюнками на поверхні, в цукровій пудрі, в вафельній крихті, з кольоровою присипкою та ін.).

Ту основну частину цукерки, яка знаходиться під глазур'ю, фахівці називають корпусом. Цукеркові Корпуси виробляються з різноманітних цукеркових мас. Шоколадна тонкоподрібнена маса виготовляється з цукру і какао-продуктів з додаванням молока, жиру, горіхової крихти, ваніліну та інших смакових і ароматичних добавок. Грильяжна основа являє собою тверду аморфну масу, яка виробляється з цукру, різних напівфабрикатів (ягоди, фрукти, горіхи) та інших смакових і ароматичних компонентів. Лікерна маса, як правило, має рідку або сиропообразную частково кристалізовану консистенцію. Вона готується на основі цукру з додаванням алкогольних напоїв або без них (якщо мова йде про цукерки для дітей), фруктово-ягідних напівфабрикатів та інших добавок.

Пластична і в'язка марципанова маса виготовляється з цукру і не обсмажених горіхів з додаванням різних ароматичних компонентів. Помадна маса має дрібнокристалічну структуру і готується з цукру і патоки. Для поліпшення смакових якостей в неї додаються різні компоненти (напівфабрикати з ягід і фруктів, горіхи, молоко та ін.).

Молочна маса може бути частково або повністю кристалізованою. Вона виробляється на основі молока, як зрозуміло з назви, і цукру з додаванням вершкового масла, фруктово-ягідних наповнювачів та інших добавок.

Переглядів: 5694

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.