Рубрики
... |
Як вибрати солодкий подарунокЯкі цукерки в подарунку були вашими улюбленими: батончики, шоколадні з горіхами, іриски або карамель? Вивчіть склад набору перед покупкою. Відповідальні виробники завжди перераховують найменування солодощів на етикетці. Подарунок повинен принести радість, а не нашкодити здоров'ю дитини. Ми склали список схвалених і небажаних кондитерських виробів. Вагові цукерки доречно купувати на свято чи якусь подію. Цукерки-це одні з найпоширеніших і улюблених дітьми і дорослими кондитерських виробів на цукровій основі. Вони можуть мати різний склад, смак, форму і оформлення, проводиться з однієї або відразу декількох цукеркових мас. Цукерковий асортимент становить кілька сотень найменувань. Фахівці налічують близько 500 видів цих ласощів. Виробництво цукерок здійснюється на спеціалізованих і універсальних кондитерських фабриках, у великих і дрібних кондитерських цехах. Існує кілька класифікацій цукерок: по оформленню і наявності упаковки (загорнуті, не загорнуті, в корексах з полімерних та інших матеріалів, в філейчиках, в капсулах, у фользі і т.д.), по консистенції (м'які і тверді), в залежності від способу приготування і обробки (неглазуровані, глазуровані, шоколадні з начинками і рельєфними малюнками на поверхні, в цукровій пудрі, в вафельній крихті, з кольоровою присипкою та ін.). Ту основну частину цукерки, яка знаходиться під глазур'ю, фахівці називають корпусом. Цукеркові Корпуси виробляються з різноманітних цукеркових мас. Шоколадна тонкоподрібнена маса виготовляється з цукру і какао-продуктів з додаванням молока, жиру, горіхової крихти, ваніліну та інших смакових і ароматичних добавок. Грильяжна основа являє собою тверду аморфну масу, яка виробляється з цукру, різних напівфабрикатів (ягоди, фрукти, горіхи) та інших смакових і ароматичних компонентів. Лікерна маса, як правило, має рідку або сиропообразную частково кристалізовану консистенцію. Вона готується на основі цукру з додаванням алкогольних напоїв або без них (якщо мова йде про цукерки для дітей), фруктово-ягідних напівфабрикатів та інших добавок. Пластична і в'язка марципанова маса виготовляється з цукру і не обсмажених горіхів з додаванням різних ароматичних компонентів. Помадна маса має дрібнокристалічну структуру і готується з цукру і патоки. Для поліпшення смакових якостей в неї додаються різні компоненти (напівфабрикати з ягід і фруктів, горіхи, молоко та ін.). Молочна маса може бути частково або повністю кристалізованою. Вона виробляється на основі молока, як зрозуміло з назви, і цукру з додаванням вершкового масла, фруктово-ягідних наповнювачів та інших добавок. Переглядів: 5694 |
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |