|
Як вибрати сковорідку для млинців?
Рекомендації по вибору сковорідки для млинців, та збільшення терміну її експлуатації. Якщо вам потрібна дійсно хороша сковорідка для млинців, то ми, однозначно, допоможемо вам її вибрати! Отже, для того щоб її вибрати, слід звернути увагу на:
- Пропорції. Сковрода для млинців повинна мати невисокі бортики (не більше 3 см) і товсте дно (не менше 6 мм). Це важливо для рівномірного пропікання. При цьому враховуйте і діаметр. Якщо любите млинці з начинкою, він повинен бути не менше 24 см, в ідеалі - 28-30 см. Для маленьких млинчиків і оладок підійдуть невеликі сковорідка. Звертайте увагу на ручку: вона повинна бути досить довгою і легко поміщатися в долоні.
- Практичність. Якщо для вас актуальне питання компактного зберігання, варто купити розбірну модель. Головне - надійне кріплення. Сковорідка зі знімною ручкою відбрендуБіолмає детально продуманий механізм. Ручка щільно фіксується івкручуєтьсябез будь-яких проблем.
- Універсальність. Оскільки сьогодні на зміну газовим і електричним приходять сучасні електроплити, важливо вибрати сковорідку, сумісну з поверхнями для приготування їжі. Деякі моделі сковрідок для млинців брендуБіолпідходять для індукційної плити абосклокерамічнихконфорок.
Для збільшення терміну експлуатації дотримуйтесь наступних правил:
- Уникайте занадто різкого перепаду температур: після використання дайте посуді охолонутиітільки потім мийте. Нехтування цією умовою може привести до утворення тріщин на покритті. Ви не помітите цього візуально, але млинці почнутьпригоряти.
- Навіть якщо на сковороді не залишилося слідів тістаіолії, протріть її м'якою губкою, перш ніж прибрати.
- При перевертанні користуйтеся спеціальною лопаткою для млинців, а не виделками або ножем. Аксесуар може бути виконаний з дерева, бамбука або силікону. Той факт, що якісне покриття стійке до подряпин, зовсім не означає, що не потрібно його берегти.
- Використовуйте сковорідку тільки за прямим призначенням: для випікання млинців. Для кожного завдання - свій посуд. Млинцям потрібно товсте дно і невисокі бортики. Для м'яса або риби більше підходить сковорідка-гриль, а для пасерування - класична сковорідка з високими бортами.
Дотримуйтеся цих простих правил, і ваша сковорідка для млинців служитиме вірою і правдою, а неправильне використання - може стати причиною її передчасного зносу.
Придбати дійсно хорошу сковорідку для млинців можливо в інтернет-магазині "Мій Посуд" перейшовши за прямим посиланням - https://moya-posuda.top/skovorody/ Переглядів: 6539
|
|