Рубрики
... |
Майже Бейліз і шоколадний сиропНа 300 мл шокладного сиропу: 200гр.цукру 125мл води 40гр.какао 1ч.л.ванільного цукру Все з’єднали в каструльці, довели до кипіння, потримали на маленькому вогні 3-4 хвилини. Перелили в стерилізовану баночку, зберігаємо в холодильнику. Використовуємо як завгодно: для кави, для морозива, для вафель, можна додавати в ранкову кашу, або просто з булочкою до чаю. Ну а тепер лікер. Він нагадує відомий Бейліз – кавово-шоколадно-молочний, доречний буде у різних випадках. - 300мл згущеного молока - 300мл молока - 100мл натуральної кави - 2ст.л. шоколадного лікеру - 300мл горілки Теж все просто: з’єднали все крім горілки в каструльці, довели до кипіння, охолодили, процідили через 3-4 шари марлі. Додаємо горілку. Настояти добу і можна вживати, зберігати 2 тижні в холодильнику. Ресторан «Поплавок» радует жителей и гостей Днепропетровска изысканными блюдами, зайдите по ссылке.
Святковий салат з оригінальною заправкоюВ темі салатів важко вигадати щось кардинально нове і незнайоме, все так чи інакше вже було, вже пробували, вже бачили. Ось набір продуктів: груша, сир, зелень, м»ясо – знайомо, звично, в тих чи інших варіаціях вже давно обіграно. А якщо змінити заправку? Не олія-лимон, не олія-оцет-мед, не олія-мед-гірчиця, а додати щось дуже наше, дуже знайоме, я б навіть сказала – набридливе. Соняшникове насіння! Так, в заправку і це буде щось класне, правда! І взагалі, перед чередою свят треба запастися такими рецептами, без майонезу, легкими, але водночас ситними, які на стіл ставиш з гордістю за себе таку розумницю-красуню!
На 4 порції: 1 великий пучок салату (лоло росо, айсберг, ромен, фрізе) 100гр. твердого сиру (краще овечого чи козиного) 1 велика груша 1 куряче філе (подвійне) варене або печене 2ст.л. насіння соняшника кілька гілочок петрушки або кінзи 1/3 ч.л. меленого імбиру 1/3ч.л. сушеного орегано 1ч.л.цукру 1ст.л. винного або яблучного оцту 2-3ст.л. оливкової олії сіль, перець за смаком Все просто, салат подрібнюємо, сир, грушу та філе нарізаємо кубиками, викладаємо купками на тарілку. Для заправки підсмажуємо насіння соняшника на сухій сковорідці, половину подрібнюємо в ступці чи за допомогою скалки. В мисочці з’єднуємо цукор, оцет, імбир, орегано, зелень петрушки чи кінзи, додаємо олію та подрібнене насіння, перемішуємо. В середину тарілки виливаємо всю заправку, присипаємо цілими насінням. Перемішуємо салат вже як подали на стіл. Переглядів: 5902 |
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |