Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17159)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2144)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2085)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1793)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1784)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1777)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1762)

Ванільне морозиво з пармезаном (1717)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1742)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1717)

Закуска із запечених баклажанів (1704)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1688)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1642)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1668)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1641)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1649)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1559)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1552)

Баклажан-кебаб в духовці (1542)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1527)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Рецепти
Майже Бейліз і шоколадний сироп
14:55 11.12.2018

Майже Бейліз і шоколадний сироп

На 300 мл шокладного сиропу: 200гр.цукру 125мл води 40гр.какао 1ч.л.ванільного цукру

Все з’єднали в каструльці, довели до кипіння, потримали на маленькому вогні 3-4 хвилини. Перелили в стерилізовану баночку, зберігаємо в холодильнику. Використовуємо як завгодно: для кави, для морозива, для вафель, можна додавати в ранкову кашу, або просто з булочкою до чаю.

Ну а тепер лікер. Він нагадує відомий Бейліз – кавово-шоколадно-молочний, доречний буде у різних випадках.

- 300мл згущеного молока

- 300мл молока

- 100мл натуральної кави

- 2ст.л. шоколадного лікеру

- 300мл горілки

Теж все просто: з’єднали все крім горілки в каструльці, довели до кипіння, охолодили, процідили через 3-4 шари марлі. Додаємо горілку. Настояти добу і можна вживати, зберігати 2 тижні в холодильнику.

Ресторан «Поплавок» радует жителей и гостей Днепропетровска изысканными блюдами, зайдите по ссылке.

Святковий салат з оригінальною заправкою

В темі салатів важко вигадати щось кардинально нове і незнайоме, все так чи інакше вже було, вже пробували, вже бачили. Ось набір продуктів: груша, сир, зелень, м»ясо – знайомо, звично, в тих чи інших варіаціях вже давно обіграно. А якщо змінити заправку? Не олія-лимон, не олія-оцет-мед, не олія-мед-гірчиця, а додати щось дуже наше, дуже знайоме, я б навіть сказала – набридливе. Соняшникове насіння! Так, в заправку і це буде щось класне, правда! І взагалі, перед чередою свят треба запастися такими рецептами, без майонезу, легкими, але водночас ситними, які на стіл ставиш з гордістю за себе таку розумницю-красуню!

На 4 порції:

1 великий пучок салату (лоло росо, айсберг, ромен, фрізе)

100гр. твердого сиру (краще овечого чи козиного)

1 велика груша

1 куряче філе (подвійне) варене або печене

2ст.л. насіння соняшника

кілька гілочок петрушки або кінзи

1/3 ч.л. меленого імбиру

1/3ч.л. сушеного орегано

1ч.л.цукру

1ст.л. винного або яблучного оцту

2-3ст.л. оливкової олії

сіль, перець за смаком

Все просто, салат подрібнюємо, сир, грушу та філе нарізаємо кубиками, викладаємо купками на тарілку.

Для заправки підсмажуємо насіння соняшника на сухій сковорідці, половину подрібнюємо в ступці чи за допомогою скалки. В мисочці з’єднуємо цукор, оцет, імбир, орегано, зелень петрушки чи кінзи, додаємо олію та подрібнене насіння, перемішуємо. В середину тарілки виливаємо всю заправку, присипаємо цілими насінням. Перемішуємо салат вже як подали на стіл.

Переглядів: 3965

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.