Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17269)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2164)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2097)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1819)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1800)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1799)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1780)

Ванільне морозиво з пармезаном (1744)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1758)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1733)

Закуска із запечених баклажанів (1725)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1701)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1658)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1685)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1657)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1666)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1573)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1569)

Баклажан-кебаб в духовці (1562)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1542)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
14:28 06.12.2018

Як одягнути дитину в школу восени

Осінь - період змін не тільки в погоді, а й в житті Вашого малюка. Після закінчення саду розпорядок, заняття, звички новоспеченого школяра значно зміняться, значить, зміняться потреби і переваги. Мамі і татові важливо вчасно відреагувати на це, допомогти своєму чаду адаптуватися.

Школа - один з найважливіших етапів розвитку хлопців, де вони проведуть ще багато років, тому необхідно, щоб дитина з першого дня відчував позитивні емоції по відношенню до нового місця. За спостереженнями психологів видно, що одяг сильно впливає на настрій, самооцінку, відіграє вагому роль для дітей. Так як же підібрати правильну шкільний одяг?

Перш за все, це питання потрібно узгодити з адміністрацією - у багатьох навчальних закладах є певні вимоги до зовнішнього вигляду школярів - введена стандартна форма, яка шиється безпосередньо під керівництвом школи, певні колірні обмеження: синя або бордова, зелений верх, чорний низ тощо. У деяких закладах прийнято носити тільки піджаки, а низ дозволяється вільного стилю. Такі правила значно звужують список з варіантами костюмів, але не позбавляють Вас основний відповідальності - вибрати якісну, практичну осінню та зимову форму. Важливо крім традицій навчального закладу враховувати думку дитини, звичайно, не нехтуючи рамками правил. Кроха з великим задоволенням збереться в школу, відчує себе впевненіше, активніше, якщо костюм доведеться йому до вподоби. Для першокласника тим більше, - красивий наряд відверне від хвилювання і згладить стрес. Але не у всіх школах вводять власну форму, в такому випадку батькам самим потрібно робити вибір, як одягнеться Ваш учень. Проте, вибирайте речі без громіздких деталей, стриманих кольорів, класичні візерунки:

- шоколадні відтінки;

- темно червоний;

- синій;

- смарагдовий,

- темний;

- фіолетовий;

- класичний чорний;

- різні варіації пастельних кольорів;

- клітина, смужка, горошок.

Яскраві кольори, помітні малюнки, зайвий декор відволікають від занять, заважають гратися на перервах. Переконайтеся, зручна обрана річ, адже в ній він буде проводити практично весь день! Зверніть увагу на якість і функціональність одягу отличные носки для всей семьи - від матеріалів і пошиття залежить зносостійкість, довговічність комплекту, додаткових аксесуарів зручність і навіть здоров'я малюка! Основні деталі шкільної форми:

- Тканини повинні бути якісними, гіпоалергенними, легкими, приємними до тіла;

- Не повинно бути холодно або жарко гуляти на вулиці і в приміщенні;

- Пошиття: відсутність стирчать ниток, рівна строчка, шви без заломів;

- Зручний фасон, що не сковує рухів. Асортимент дитячого одягу ingrosso.net відповідає всім перерахованим вище стандартам, оскільки вже не перший рік піклується про своїх маленьких клієнтів. Продукція проходить безліч випробувань і тест-драйвів, щоб запропонувати покупцям тільки найкраще за найвигіднішою вартості! Радимо купити відразу кілька комплектів, включаючи штани, светри, спортивний костюм. Дітям властиво бігати, ходити по калюжах, вимазуватися, - доведеться в щось переодягнутися.

Не забудьте куртку на осінь і зиму для прогулянок на вулиці, зручне взуття. Великий плюс, коли речі продумано підібрані, чудово поєднуються між собою, - їх простіше комбінувати, створювати стильні комплекти. Всі продукти з www.ingrosso.net.ua фантастично поєднуються, представлений широкий вибір розмірів, моделей, кольорів, відповідних хлопчикам, дівчаткам різних потреб, вікових груп. На нашому сайті Ви знайдете все необхідне в колекціях. Перегляньте, порівняйте ціни і зробіть правильний вибір!

Переглядів: 0

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.