Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17269)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2164)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2097)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1819)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1800)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1801)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1780)

Ванільне морозиво з пармезаном (1744)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1758)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1733)

Закуска із запечених баклажанів (1725)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1701)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1658)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1686)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1657)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1667)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1573)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1569)

Баклажан-кебаб в духовці (1562)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1542)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Сучасна дитяча одяг: комфорт, безпеку, творчий підхід
12:10 04.12.2018

Сучасна дитяча одяг: комфорт, безпеку, творчий підхід

Комфорт дитини, що дозволяє повністю зосередитися на грі, занятті, спілкуванні, багато в чому залежить від того, у що одягнений дитина: чи не відчуває він холоду, перегріву, незручності. Це робить завдання вибору дитячого одягу дуже важливою. Сучасна дитяча одяг повинен бути якісним, зручним, обраної по сезону.

Сучасний дитячий одяг: комфорт, безпека, творчий підхід на Речі для малечі.

Виділяють дві групи тканин: натуральні і штучні. Натуральні тканини включають такі матеріали, як бавовна, льон, шовк, вовна. Високі гіпоалергенні властивості роблять їх дуже популярними. Друга група тканин - синтетичні. Найчастіше з синтетикою пов'язані негативні асоціації - вона вважається алергенної, що не дихаючої, що порушує терморегуляцію. Дійсно, дітям, схильним до алергії, слід з обережністю носити синтетичні матеріали. Однак сучасна синтетика забезпечує високий рівень комфорту і, як правило, дешевше, ніж натуральні матеріали.

Якщо говорити про інновації у виробництві дитячого одягу, то тут можна виділити два протилежні напрямки: перший пов'язаний з використанням максимально екологічних біоматеріалів, другий націлений на створення синтетичних тканин з новими властивостями.

Так, велику популярність в останні роки придбав органічний хлопок. Вирощений без застосування хімічних добрив, він відрізняється більшою м'якістю і повної гіпоалергенність.

Дитячий одяг

Новим словом в легкій промисловості є мембранні тканини - група багатошарових матеріалів, забезпечена тонкої водовідштовхувальним і не продувається плівкою - мембраною. Одним з таких матеріалів є гортекс. Спочатку створений для спецодягу, зараз гортекс використовують у виробництві дитячого взуття і верхнього одягу. Крім того, на сучасному ринку можна зустріти одяг з підігрівом, із захистом від комах і навіть ... лікувальну, з антибактеріальним просоченням. Звичайно, вартість такого одягу істотно вище, ніж у виробів з традиційних матеріалів. З урахуванням швидкого росту дитини подібні речі в гардеробі може собі дозволити далеко не кожен.

До речі, про швидке зростання. Сучасний ринок пропонує безліч варіантів одягу, розмір якої можна легко змінити в міру росту дитини: штани та спідниці на регульованою гумці, сорочки з хлястиками, що дозволяють змінювати довжину рукава ... Ось що значить «одяг на виріст»!

Іншим важливим аспектом правильного підбору дитячого одягу є вибір застібки. Вона повинна бути герметичною, безпечної і простий у використанні. Популярна блискавка є не найкращим варіантом для дитячого одягу, оскільки може призвести до травм шкіри і швидко ламається при неправильному використанні. Перевагу краще віддати застібці-липучці або кнопках. Якщо з липучкою впорається дитина вже в 2-3-річному віці, то застібку на кнопках можна рекомендувати дітям старшого віку.

Ставлячи на перше місце комфорт, все-таки не варто максимально спрощувати фасони в сторону практичності. Дітям корисно вчитися акуратно носити світлий одяг.

Одяг повинен вибиратися відповідно до колірними уподобаннями дитини. Дітям подобаються малюнки із зображеннями знайомих героїв, тварин, різні нашивки, які можуть бути прикріплені на одяг за бажанням дитини. Діти 5-6 років можуть взяти участь у процесі нанесення термоаппликації. Можна виготовити декоративні елементи одягу з фетру або флісу разом з дитиною. При правильному підході складання дитячого гардеробу принесе вам і вашій дитині багато приємних вражень.

Переглядів: 3809

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.