Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17272)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2164)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2098)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1819)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1800)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1801)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1780)

Ванільне морозиво з пармезаном (1745)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1759)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1734)

Закуска із запечених баклажанів (1725)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1702)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1659)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1686)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1657)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1667)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1574)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1569)

Баклажан-кебаб в духовці (1563)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1543)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
11:13 04.12.2018

Чи варто брати IKapusta кредит на відкриття бізнесу

Займатися бізнесом завжди було вигідно, адже бізнес приносить дуже хороші гроші, у вигляді доходів, на які, дійсно можна жити, а не існувати. Але чи варто брати кредит на відкриття бізнесу, враховуючи всі ті ризики, які кредит в собі несе? Тут друзі, все залежить від того, наскільки добре ви вмієте цими самими ризиками управляти, адже ризик є в будь-якій справі, ризик є завжди, але деякими з цих ризиків ми навчилися дуже добре управляти і тому абсолютно їх не помічаємо. Точно так само йдуть справи і з кредитом, який ніколи не буде ризикованим фінансовим інструментом в руках грамотного і завбачливого людини, яка вміє правильно і ефективно розпоряджатися грошима.

Кожна людина за допомогою чогось, за допомогою якогось ресурсу, інструменту, здобуває собі гроші на життя, і кредит нітрохи не гірше і не краще будь-якого з ресурсів та інструментів, які допомагають заробляти гроші, просто підходить він не всім людям. А коли ми з вами говоримо про бізнес, як про дуже непростій справі, що вимагає від людини певних якостей, то і для самого цього бізнесу людина також повинна, що називається вирости, перш ніж почати ним займатися. Інакше, розоритися можна і без всякого кредиту, якщо неправильно спланувати всю свою діяльність і не врахувати всі підводні камені в тій чи іншій справі. Більшість початківців просунутих бізнесменів, хоч і мають досить непоганими знаннями з питання створення та розвитку бізнесу, тим не менш, необхідного досвіду для цієї справи у них немає, а досвід - це найцінніше в будь-якій справі. Тому багато хто з них, сліпо вірячи в свій успіх, спотикаються на першій же перешкоді, що виник у них на початковій стадії створення бізнесу, і як наслідок - розоряються. Але ж є приклади, і їх не мало, успішного створення бізнесу, за рахунок взятих в кредит грошей, коли бізнес не просто зміг окупити витрати на себе, а й активно розвивається, роблячи своїх господарів вельми забезпеченими людьми. Ось заради таких прикладів і слід проявляти інтерес до кредиту, адже треба ж колись вирішуватися і виходити на більш високий рівень життя, при якому на зароблений тобою шматок хліба можна і товстий шар масла намазати і ікру зверху покласти.

Швидко і надійно брати кредит на карту Идея Банка, тому що:

- Кредити зразу на картку;

- Кредити без застави та поручителів;

- Без довідки про доходи;

- Не важливо де ви перебуваєте, у відрядженні, вдома або ще де;

- Видають кредити без посередників і прихованих комісій.

Так уже склалося в нашому світі, що робота за наймом, за рідкісним винятком, є найпримітивнішим і далеко не найбільш вигідним способом обзавестися грошима. Ясна річ, що робота може бути різною, і в деяких випадках люди, що працюють за наймом, мають набагато більш високу заробітну плату, ніж скажімо, доходи деяких бізнесменів, що і змушує їх бути повністю задоволеними своїм становищем. Але бізнес, це не тільки гроші, бізнес це ще і більш комфортний психологічний стан, при якому відчуваєш себе дійсно дорослою людина, нехай не зовсім незалежним, але дорослим. Наймані працівники, за моїми, у всякому разі, спостереженнями, частіше страждають комплексом неповноцінності, ніж бізнесмени. І навіть деякі чиновники, будучи не більше і не менше, а всього лише призначенцями, яких можна також швидко зняти, як і поставити, частенько виявляють зайву агресивність по відношенню саме до бізнесменів, бо заздрять їхнім успіхам. Ну і заодно, вони не проти скористатися своїм службовим становищем, щоб відібрати в людей їх бізнес, з чисто практичних міркувань, але благо, це не носить масового характеру. Ви розумієте друзі, наскільки для людини це важко - відчувати свою залежність від чужої волі? Гроші грошима, але є ж ще і гордість у людини, яку нехай і люблять у нас втоптувати в бруд, але вбити її дуже складно. Так краще взяти кредит на відкриття малого бізнесу і спробувати хоч щось незначне, але своє створити, ніж прислужувати панові. Втім, якщо волелюбної натурою ви не володієте, тоді у вас може бути інша думка з цього приводу. До слова сказати, якщо цієї самої любові до свободи у вас немає, ви можете навіть і не зважитися створити свій бізнес, хоч з кредитом, хоч без нього.

Я б рекомендував всім, хто замислюється про створення повноцінного власного бізнесу, і хоче взяти на цю справу кредит, почати з чогось простішого, з чогось, що в разі вашого розорення не поставить вас в дуже скрутне становище.

Бізнес може бути і простеньким, а значить і не вимагає занадто великих грошей на його створення. Тому ви можете, по-перше, без зусиль отримати кредит на відкриття бізнесу в більшості банків, адже, дивлячися, не дуже великий ризик у вашому маленькому бізнесі, вони підуть вам назустріч, а по-друге, ви і самі мало чим будете ризикувати. Ну, припустимо, що ви розоритеся, ну доведеться вам якийсь час попрацювати на дядька, щоб повернути банку кредит, але зате який досвід ви отримаєте. Адже ви вже будете знати, як чинити не слід, в чому полягає помилка новачка в тому чи іншому виді діяльності, які ще варіанти існують, які дозволяють

митивная схема купи-продай, а скільки грошей дозволяє заробити. У мене сусідка, село селом, і та займалася перепродажем шмотья, і вельми треба сказати, успішно вона це робила. Ну і що б, питається, вам на такий бізнес не взяти кредит, які тут ризики? Вони є, але вони незначні.

Що стосується нашого часу, то сьогодні можна займатися чим завгодно, наприклад рекламою, це дуже вигідний вид бізнесу. Скажімо, в тому ж інтернеті реклама стає все більш популярною і як наслідок, затребуваною, і ви можете що-небудь своє запропонувати людям, якісь посередницькі послуги або послуги з просування сайтів, брендів і так далі. Також дуже вигідно торгувати сьогодні мотлохом, тобто, тими китайськими дешевими товарами, які в кожному магазині продаються за дуже дешевою ціною. Ну, знаєте, шапочка для Діда Мороза, або для Санта-Клауса, кожному своє, напевно, погодьтеся, не найбільш значуща для людини річ, але дешево він її купити готовий, так що завозити і продавати такий товар можна. Як я вже сказав, схема купи-продай, в більшості випадків, не вимагає від людини взагалі ніяких особливих знань, так що освоїти її може кожен. Хоча воно і нафту щось качати, теж великого розуму не треба, це вам не космічні кораблі будувати і електроніку створювати, але зате які гроші в цьому бізнесі крутяться, навіть уявити складно. Що стосується процедури взяття кредиту, то отримати кредит на відкриття бізнесу в наші дні, в принципі не проблема, питання лише в самому бізнесі, в його доцільності і вигідності. Але я в будь-якому випадку виступаю за створення бізнесу, навіть за, просто, спробу людини його створити, тому що знаю, що це правильне рішення, що рухає людину вперед. Нехай не все гладко в нашій країні, нехай в світовій економіці постійні проблеми, нехай вас не вчили бізнес створювати, а вчили звітувати перед начальником на п'ятірки, все це не привід відмовлятися від серйозних справ, від боротьби за краще життя.

Так що беріть кредит і не сумнівайтеся в корисності цього рішення. Ось на що-що, а на бізнес беріть. Краще відмовтеся від всіх цих ідіотських іграшок, які телевізор з його дратує рекламою вам вдовблює, але зі створенням бізнесу ризикніть, воно того варто. Це ж шанс, розумієте, шанс для людини вилізти з тієї дупи, в якій він сидить, займаючись прислужуванням своєму начальнику. Ну раніше люди гарували на заводах і фабриках, так як планова індустріальна економіка у нас тоді була, а сьогодні багато работнички в своїх офісах засідають, при ринковій сировинної економіки, яка в цьому різниця? Якщо ви працюєте на іншу людину, тоді без різниці, наскільки чиста ваша робота і як сильно накрахмален ваш комірець, вона була, є і залишиться просто на просто роботою, в якій ви всього на всього батарейка, що замінюється модуль. А бізнес, він як дитина, він ваш. Це буде - ваше дітище. Виконувати чужі вказівки - розуму великого не треба, тоді як бізнес зажадає від вас прояви всіх ваших найкращих і сильних якостей, без яких він просто у вас не піде. Знайдіть в собі сили і створіть хороший, та що там хороший - ідеальний бізнес план, який буде гранично точним, детальним, з так би мовити, ювелірної огранюванням, коли у вас в найдрібніших подробицях будуть продумані і належним чином оцінені всі ризики і всі варіанти прораховані. Якщо ви ніколи раніше бізнесом не займалися, тоді відразу за великий бізнес - не беріться, починайте з чого простіше, щоб в'їхати в саму суть бізнесу. І грошей забагато на створення бізнесу теж не витрачайте, щоб не опинитися по вуха в боргах в разі можливої невдачі.

Так що не думайте ви про те, чи варто брати кредит на відкриття бізнесу чи ні, думайте про свої можливості, про свою силу, про своє Я, яке потребує самореалізації. Не залишайтеся сірою плямою в історії людства, то не будьте рядовим конвеєрним товаром, з обмеженим терміном придатності, відкиньте всі свої сумніви у власних силах і дійте, дійте рішуче - створюйте свій бізнес!

Переглядів: 3770

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.