Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17269)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2164)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2097)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1819)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1800)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1800)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1780)

Ванільне морозиво з пармезаном (1744)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1758)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1733)

Закуска із запечених баклажанів (1725)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1701)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1658)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1686)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1657)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1667)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1573)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1569)

Баклажан-кебаб в духовці (1562)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1542)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Культура
Чим порадувати чоловіка в його День народження
15:31 22.11.2018

Чим порадувати чоловіка в його День народження

Якщо ви думаєте, що чоловіча стать не любить подарунки, то ви дуже крупно помиляєтеся. Виявляється чоловікам дуже приємно отримувати різноманітні презенти. Особливо приємно дані подарунки отримувати в День народження. Пам'ятайте, що власний День народження чоловіка вважають дуже важливим святом. Вирішили здивувати свого коханого чоловіка в це свято? Тоді наша стаття дозволить дізнатися вам про те, яке подарунок найкраще дарувати чоловікові на його День народження. Тут ми вирішили запропонувати вам прості і найоригінальніші ідеї подарунків.

Недорогі подарунки

Не всі сім'ї сьогодні можуть похвалитися пристойним достатком. І якщо ви ставитеся до такої категорії, то завжди можна порадувати свого коханого в день народження недорогим подарунком. Зараз ми перерахуємо для вас кілька ідеї подарунків, кожен з яких обійдеться вам в мінімальну кількість грошей.

Книги.

Отже, якщо ваш обранець любить читати книги, тоді ви можете піднести йому в якості подарунка його улюблену книгу, або подарувати йому подарункове видання будь-яких книг. А якщо ви сумніваєтеся в своєму виборі, тоді відмінний подарунок - це електронна книга. Цей подарунок вважається сучасним і дуже модним. А чоловік сам може вибрати для прочитання будь-які сподобалися твір.

Туалетна вода.

Якісні і приємні духи ніколи не втратять своєї популярності. Якщо ви знаєте переваги свого коханого, то флакон його улюбленої туалетної води - стане прекрасним подарунком. Сумніваєтеся? Тоді візьміть з собою в магазин свого обранця для того, щоб він самостійно вибрав туалетну воду на свій смак.

Набір для чаю.

Не знаєте, який піднести подарунок чоловікові на день народження? Тоді ніші ідеї вам зможуть допомогти. Також тут ви зможете побачити фото таких ідей. Чайний набір теж вважається прекрасним подарунком. Як правило, подібний набір має в наявності 12 порцій чаю. У нього може входити чай з ваніллю і трояндою.

Романтичні сюрпризи.

Існує кілька видів презентів, які повинна дарувати дружина особисто свою чоловікові. Це може бути:

  * Вечеря в романтичній обстановці,

  * Романтичний політ на повітряній кулі,

  * приватний танець.

Ще можна піднести своєму коханому ланцюжок з кулоном або перстень.

Оригінальні подарунки

Який-небудь оригінальний подарунок може виявитися для чоловіка приємним і в той же час корисним. Ось можна зробити щось яскраве: картины из янтаря в Ровно (картини з бурштину).

Подарунки для кухні.

Якщо чоловік обожнює готувати на кухні. Те подарунком може стати посуд або книга з рецептами. Якщо даний варіант ви не розглядаєте, то для іменинника можна зробити шикарний торт.

Запонки.

Діловий чоловік зможе оцінити ділової подарунок, який буде доповнювати його стиль. Піднесіть такому чоловікові запонки. Ваш чоловік або коханий чоловік буде радий такому подарунку.

Подарунок для спортивного чоловіка.

Подарунком для спортивного чоловіка знайти неймовірно просто. Це може бути річний абонемент в басейн або в спортзал. Ще в якості подарунка можна розглянути: боксерську грушу, спортивний костюм і домашній тренажер. Згодиться також і футбольний м'яч. А ще можна подарувати квитки на спортивний захід. Загалом, подарунок буде залежати від переваги чоловіки.

До цікавим подарунком можна віднести ті презенти, які викличуть у чоловіка неймовірні емоції адреналіну. Як не дивно, подібні подарунки з кожним днем стають все популярнішими.

Найкращі подарунки

У день народження чоловіка найкраще дарувати корисні і необхідні подарунки, які здатні викликати у чоловіка не підроблений захват. Зараз ви зможете виявити ті самі корисні подарунки.

Технічні подарунки.

Хороші подарунки сьогодні прийнято вважати найкращими. Багато чоловіків обожнюють технічні засоби. Жінці варто звернути увагу на: ноутбуки, флешки, навушники, навігатори, ігрові приставки та інші подібні прилади. Сюди ще можна віднести радіокеровану машинку.

Стандартні подарунки.

Досить часто чоловіки в свій День народження отримують практичні подарунки. І до речі, це дуже приємно. Чому б і вам не подивитися до подарунків такого роду. Своєму благовірному можна подарувати: годинник, рюкзак, органайзер, гаманець та інші подібні речі. При виборі подарунка з цієї категорії пам'ятайте про те, що він не повинен бути дешевим. Найкраще підібрати гідний презент.

Будівельні інструменти.

Чоловіки по старше починають займатися домашніми справами самостійно. Тому бажаними подарунками для них стануть інструменти. Ще можна подарувати ящик, де будуть зберігатися самі інструменти.

Подарунок за захопленнями.

Якщо чоловік є завзятим рибалкою або любителем пополювати, то подарунок в день народження повинен бути символічним. Можна дарувати в цьому випадку: вудки, аксесуари для полювання, набір для пікніка та інші атрибути для активного відпочинку.

А які подарунки можна змайструвати своїми руками

Чоловіка в День народження можна запросто здивувати особистими творчими здібностями. Зараз ми запропонуємо вам ті подарунки, які можна зробити самостійно.

Відзначено, що в день народження чоловіка стають більш сентиментальними. Звідси випливає те, що прекрасним подарунком стане відеопривітання. Щоб зробити оригінальний відео сюжет, потрібно буде зняти на камеру всіх знайомих і родичів. А ще можете попросити перехожих для того, щоб вони сказали свої побажання. Вітання варто змонтувати за допомогою спеціальної програми. Рекомендується також накласти музику.

У день народження чоловіка, йому можна піднесеності пам'ятний альбом з фотографіями або листами (якщо вони у вас є). Альбом можуть наповнювати пам'ятні речі для вашого чоловіка.

Ще можете покликати всіх друзів чоловіка. Разом з ними прикрасьте кімнату і святковий стіл. Згадайте, як це робиться в кіно. Там вимикається світло, а гості ховаються по різних кутах.

У разі, якщо день народження припадає на зимові або осінні місяці, то можна подарувати йому светр або шарф. А ще ідеальним подарунком може стати великою плед.

Не забудьте ще про звичайнісінькі речі, наприклад, можна змайструвати листівку своїми руками. Така листівка цінується буде набагато більше.

Тепер ви дізналися про те, який цікавий подарунок можна подарувати коханому на день народження. Ось це тільки лише найкращі ідеї. На закінчення варто сказати про те, що будь-який подарунок без винятку потрібно упакувати красиво. Тільки в такому випадку він зможе справити враження на чоловіка.

Переглядів: 5590

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.