Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17119)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2136)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2079)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1787)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1779)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1772)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1756)

Ванільне морозиво з пармезаном (1710)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1736)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1710)

Закуска із запечених баклажанів (1697)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1683)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1637)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1636)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1660)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1643)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1554)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1547)

Баклажан-кебаб в духовці (1535)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1521)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Як вибрати меблі в оновлену вітальню кімнату - корисні поради та ідеї по оформленню.
12:18 29.10.2018

Як вибрати меблі в оновлену вітальню кімнату - корисні поради та ідеї по оформленню.

Вітальня або зал - це одне з основних приміщень будь-якого будинку або квартири, яке стає відображенням інтересів і переваг її мешканців. Як правило, кожна вітальня має два призначення - кімната для прийому гостей, і приміщення для відпочинку всієї сім'ї. Тому дуже важливо створити у вітальні урочисту і в той же час затишну домашню атмосферу.

Класика

Існує багато стильових рішень, виберіть на торговий центр Львів, які можна використовувати для облаштування вітальні, але найпоширеніший і популярний класичний стиль, який передбачає елегантне оздоблення кімнати. Для класичного стилю найкраще підійдуть шпалери приглушених і пастельних тонів з витонченими фактурними малюнками, важкі штори з ламбрекенами, дубовий паркет і масивні дерев'яні меблі. Важливу роль відіграє освітлення вітальні, особливо під час прийому гостей - для цього найкраще підійде масивна кришталева люстра. У звичайні дні затишну і спокійну атмосферу у вітальні створить штучне освітлення за допомогою торшера або бра. Не слід забувати про елементи декору, адже вдало підібрана ваза або картина зможуть відмінно доповнити урочистість приміщення, а яскраві подушки або плафони зможуть відмінно поєднуватися з пастельними стінами і стелею.

Сучасні стилі - мінімалізм, хай-тек

Чималою популярністю серед молодих людей користується сучасний стиль інтер'єру вітальні. Адже саме молоді люди, що йдуть в ногу з часом, не дозволяють традиціям і усталеним уявленням про дизайн диктувати, як необхідно облаштовувати вітальну кімнату. Сучасні вітальні відрізняються сміливістю і оригінальністю дизайнерських рішень - мінімум меблів і максимум простору. Невеликий м'який куточок, журнальний столик, за яким можна попити кави або ж попрацювати за ноутбуком, полки для дисків і книг. Захаращувати простір такої вітальні не слід. Стіни найкраще виконати в пастельних тонах, для чого відмінно підійдуть акрилові фарби або декоративна штукатурка.

Для висвітлення такої вітальні потрібна люстра, виконана в стилі модерн з декількома лампами, а також невеликий торшер або бра, як додаткові джерела світла. Штори не повинні бути важкими, без всіляких ламбрекенів і складок, і не закривати повністю вікна - так як природне світло - один з основних елементів при оформленні вітальні в сучасному стилі. Що стосується підлоги, то слід уникнути використання різнокольорових підлогових покриттів. Найкраще віддати перевагу однотонним матеріалами - особливо красиво виглядає темна або штучно освітлена підлога.

Сучасна вітальня

Отже, щоб правильно вибрати меблі в вітальню, визначаємося з її стилем і функціональністю. Потім вибираємо базовий колір приміщення. Для маленького приміщення краще підійдуть світлі відтінки. У просторому приміщенні можна використовувати насичені темні тони. Для місця постійного відпочинку виберемо холодні тони. Для святкового настрою і комфортного перебування - теплі світлі кольори - помаранчеві, рожеві, жовті і т.д.

Вибір меблів почнемо з набору м'яких меблів. Звичайно це дивани і крісла. Залежно від розмірів кімнати потрібно визначитися, які дивани підійдуть краще - прямі, кутові, модульні. Яка кількість місць необхідно передбачити, чи потрібні спальні місця, де будуть розташовуватися м'які меблі, в центрі або в кутку.

Кутовий диван

Великим попитом в малогабаритному приміщенні користується кушетка розсувна в довжину.

Крім м'яких меблів потрібні предмети, необхідні для зберігання речей. Для цього підійдуть стінки, стелажі, шафи-купе, комоди, тумби. Як варіант, можна розглянути наявність модульних меблів. Вони практичні, зручні, функціональні.

Журнальний столик

Важливий атрибут вітальні, якщо дозволяє місце, це журнальний столик.

Якщо вітальня досить простора, можна розташувати в ній стіл і стільці. Набір може бути, як в традиційному виконанні, так і з заміною столу на барну стійку. Все залежить від смаку господарів вітальні.

Переглядів: 0

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.