Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17117)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2135)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2078)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1786)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1778)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1771)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1755)

Ванільне морозиво з пармезаном (1709)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1735)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1708)

Закуска із запечених баклажанів (1696)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1682)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1636)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1635)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1659)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1642)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1554)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1546)

Баклажан-кебаб в духовці (1534)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1520)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Топ-10+ кращих смартфонів 2018 року
18:57 20.10.2018

Топ-10+ кращих смартфонів 2018 року

Нові топові моделі мобільних телефонів мають передовими технологіями і потужними характеристиками. CHIP склав рейтинг кращих смартфонів 2018 року і готовий розповісти про ключові особливості лідерів тесту.

Прогрес розігнався щосили - тільки встигай фіксувати для себе найважливіші події в світі технологій. У рейтинг CHIP увійшли як мастодонти начебто Samsung і LG, так і новачки в особі Xiaomi і Huawei: більш скромні і бюджетні, але не менш гідні. Ми розважливо зважили всі плюси і мінуси смартфонів, приділили увагу оснащенню, продуктивності, зручності у використанні, якістю камери, наявності функції швидкої зарядки, портів USB Type-C і Wi-Fi модуля з підтримкою діапазону 5 ГГц (a) ... в загальному, перебрали багато функцій, і ось що вийшло в результаті.

0. Apple iPhone X

Зручний дизайн, безмежні можливості камери, неймовірно швидкий сенсор і інші незаперечні переваги роблять смартфон одним з лідерів серед флагманських моделей. OLED Multi Touch - повноекранний дисплей з діагоналлю 5,8 дюйма. Захист від води, бризгов і пилу ступінь захисту IP67. iPhone X функціонує на базі процесора A11 Bionic з 64-бітної архітектурою. Основна вбудована камера 12 мегапікселів з ширококутним об'єктивом діафрагмою f / 1.8 і телеоб'єктивом f / 2.4 і з 10-кратним цифровим зумом робить професійні фото і відео найвищої якості. Флагман iPhone X володіє подвійною стабілізацією зображення при відеозйомці.

Рама мобільного пристрою проводиться із спеціального нержавіючого сплаву, який використовується для виробництва хірургічних інструментів. Девайс випускається в двох колірних варіантах - білому і чорному. Він має функцію розпізнавання особи власника, причому вона працює значно швидше в порівнянні зі сканером відбитків пальців, прекрасно показує себе навіть в цілковитій темряві. Є бездротова зарядка, причому сам акумулятор набирає енергію досить швидко.

переваги:

Захист об'єктива сапфіровим склом;

Запис HD- відео;

Відео 4К;

шумозаглушення;

Зручний дизайн.

А найголовніше - поремонтувати їх може сервісцентр https://imacservice.com.ua/

1. Samsung Galaxy S9 Plus: знає собі ціну

Цей красень, безсумнівно, є претендентом на звання кращого смартфона 2018 року. Хлопці з Samsung прокачали все, що могли прокачати від своїх попередніх моделей, і отримали Galaxy S9 Plus. І скромно просять за нього від 60 000 рублів.

Крутих фішок у моделі безліч. Виглядає телефон прекрасно, зручно лягає в руку, а трохи вигнуті краю дисплея роблять його безрамковий, але не стикаються з шкірою і не провокують випадкових натискань. Сканер відбитка розташований під камерою, що багато користувачів вважають дуже зручним, незважаючи на ймовірність заляпать об'єктив жирними пальцями після поїдання яких-небудь чебуреків.

Дисплей розміром і якістю зображення викликає захоплені сльози. До прекрасної зображенні додається і шикарний об'ємний звук: у смартфона є стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos.

Що ще хорошого? Якщо раптом стане самотньо, пристрій надасть вам англомовного помічника Bixby, якого можна попросити скачати якусь веселу гру з Google Play. Крім того, Bixby здатний перекладати різними мовами текст, опиняється в кадрі. Samsung Galaxy S9 Plus схожий на самолюбивого талановитого бізнесмена, який знає собі ціну і заявляє: «Ніхто не ідеальний, але в усьому, в чому я можу бути гарний, я хороший. Питання тільки в тому, чи здатний ти собі дозволити співпрацю зі мною ».

Переваги:

чудовий дисплей

стереозвук

потужний процесор

Недоліки:

немає дійсно нових революційних функцій

Bixby не говорить російською

2. Samsung Galaxy Note 8: блокнот, який ми заслужили

Мріяв хтось в старі добрі часи розкладачок і слайдерів про блокноті, який буде настільки функціональним, що Джеймс Бонд і Інспектор Гаджет обзавидуются? Чорт його знає. Але такий блокнот придумали.

Samsung Galaxy Note 8 - подарунок для художників, гиков, любителів флагманів і серйозних бізнесменів. Це смартфон, який, без жартів, вирішили зробити максимально схожим на блокнот. Як формою, так і головною фішкою: можливістю писати в ньому від руки. Здавалося б, мода на стілуси канула в небуття, але S Pen дозволяє робити записи в Galaxy Note 8, навіть коли екран заблокований. Можна записувати саме важливе і потрібне навіть під водою: захист IP68 допоможе взяти інтерв'ю у риби і все чесно запротоколювати.

При цьому продуктивність у пристрої відмінна, заради вас намагається процесор Exynos 8895 з 8 ядрами, тактова частота якого досягає аж 2,3 ГГц. З цікавих функцій хочемо також виділити можливість підключення двох гарнітур за допомогою Bluetooth 5.0, щоб ви знайшли здатність слухати музику або дивитися кінци з товаришем. Чи був здатний на таке ваш блокнот в далекому 2007 році? Ледве.

Переваги:

висока продуктивність

великий екран

можливість робити нотатки, які не розблокувавши телефон

Недоліки:

специфічна форма

стилус потрібен далеко не всім

3. Samsung Galaxy S9 Duos: виростаючи - міцніємо

Знову нових фішок в пристрої не так багато, зате розробники постаралися поліпшити вже знайомі і рідні нам функції смартфонів Samsung. Телефон став більш стійким і міцним і йому не доведеться боятися вашій необережності.

Для відмінної якості звуку тут встановлені стереодинаміки, а в камері Samsung S9 Duos є модуль, який дозволяє записувати відео в Super Slo-Mo (960 кадрів в секунду) - так що є шанс зняти фільм і позмагатися у використанні слоумоушена з самим Заком Снайдером.

Якщо зовсім нічого буде робити, ви зможете порозважатися себе AR-емодзі: на основі вашої фотографії смартфон зварганити анімовану аватарку. Правда, максимально збиткову. Але є шанс, що вона порадує вашу бабусю.

Переваги:

відмінний дисплей

потужна продуктивність

крута камера

Недоліки:

недовга тривалість часу автономної роботи

недостатньо хороша якість фотографій при поганому освітленні

4. Sony Xperia XZ2: грає на випередження

Якщо ви хочете мати не просто крутий смартфон, але і посередника між вами і віртуальним світом, то це ваш вибір: система динамічної вібрації Dynamic Vibration System (DVS) допоможе відчути те, що відбувається у фільмі або грі. У хвилину, коли вам буде не вистачати бадьоро вібруючого джойстика вашої PS4, Xperia XZ2 із задоволенням прийде на допомогу.

Безсумнівним достоїнством є камера Motion Eye. Вона стала першою камерою в смартфоні, що дозволяє записувати 4K HDR відео. Її 19-мегапіксельний сенсор володіє власною пам'яттю, що фіксує фрагменти відео з частотою кадрів до 960 fps. А функція предиктивної фотозйомки дає камері суперсилу: спритно підмітив рух або посмішку в передбачуваному кадрі, вона відразу ж приймається за буферизацию картинки. Камери все зробить сама, ще до того, як ви встигнете вдумливо жмякнуть на екранчик.

Переваги:

HDR Full HD

флагманська продуктивність

Motion Eye

Dynamic Vibration System

Недоліки:

великі габарити

немає аудіо роз'єма

5. OnePlus 6 128GB: амбітний молодший брат

Обіцяли ж, що в рейтингу будуть не тільки старички-класики, вірно? Зустрічайте! OnePlus намагаються вразити вас всім, чим тільки можливо: здоровим екраном (який займає практично всю фронтальну панель), продуктивним залізом (новий процесор QS 845), функцією захисту від вологи IP67, поліпшеною камерою, а також якнайшвидшої реакцією сканера відбитку пальців і системи розпізнавання осіб.

Смартфон щосили прагне скласти серйозну конкуренцію своїм старшим братам, бувалим і щільно утвердилися на ринку. І, судячи з ціни, OnePlus 6 явно не є скромником. Як думаєте, переоцінив він себе чи ні?

Переваги:

хороша продуктивність

швидке розпізнавання особи і відбитків пальців

висока тривалість автономної роботи

Недоліки:

немає бездротової зарядки

немає слота для карти пам'яті micro-SD

всього один динамік

6. LG G7 ThinQ: чіткий, різкий, зухвалий

Це, безсумнівно, кращий смартфон марки LG на сьогодні. Його корпус практичний і не може не радувати: є слот microSD, хороший захист від вологи і окремий роз'єм для навушників.

Дисплей у телефону яскравий і чіткий настільки, що гопники в Вихіно програють йому в цій самій чіткості. Так що з G7 ThinQ ви точно можете йти принижувати шпану. У нього супер-гучний динамік - вийде перекрити будь-музончік, який зазвичай грає з брутальних тачок районних королів. І вишенька на торті: при ручному режимі зйомки якість фото відмінне, - зможете зняти засмучені обличчя тих, чий дух ви зломили.

Переваги:

надчіткий екран

гучний і якісний динамік

відмінна швидкість роботи

Недоліки

нікакущая автономність (менше доби)

відсутність оптичного зума

7. Huawei P20 Pro: соколине око

Тільки не падайте, але це перший смартфон з потрійною камерою. Більш того: Huawei P20 Pro по праву може пишатися сенсором з роздільною здатністю 40 Мп і п'ятикратним гібридним зумом. Так що бачить цей пристрій дуууже далеко: Магомета не доведеться йти до гори, адже гору можна легко і швидко наблизити. Ще є гібридна стабілізація. Правда, вона не справляється при зйомці відео в 4K, але з роздільною здатністю 1080p (30 кадр / сек) впорається без проблем. Якщо ви хочете стати великим фотографом, а тягати з собою здорову зеркалку бажання немає ... Ви знаєте, що робити.

Тільки з цим соколиним оком треба бути обережніше і берегти його, як зіницю ока: аж надто багато в корпусі скла, на жаль.

Переваги:

потрійна камера

якісний OLED дисплей

потужний процесор

підтримка двох SIM-карт

128 Гбайт пам'яті

Недоліки

немає аудіороз'єма

погана якість звуку

крихке скло

8. Huawei Mate 10 Pro: довговічний розумник

Цей смартфон і красивий, і розумний. Корпус Mate 10 Pro стильний і дуже гарний на дотик, правда безбожно ковзає в руці, так що додається до пристрою чохол включений в комплект зовсім не випадково. Зате екран з технологією HDR10 вражає яскравою і соковитою картинкою.

Одна з головних фішок Mate 10 Pro - виділений нейропроцесори (NPU - Neural-network Processing Unit). А значить, в телефоні є підтримка штучного інтелекту і машинного навчання. Неначе ера кіберпанку вже настала. Тільки чіп, який здається ого-го яким проривом, здатний не дуже на багато що. Камера може розпізнавати об'єкти, підлаштовуватися під зйомку пейзажу, портрета або який-небудь мімімішной живності. Також смартфон може перекладати тексти, що потрапляють в об'єктив. А ще розумниця Mate 10 Pro стежить за тим, які програми ви відкриваєте найчастіше і, занісши їх у щось на кшталт VIP-списку, забезпечує їм прискорений запуск.

При цьому смартфон буде довго служити від зарядки до зарядки: батарея 4000 мАг забезпечить близько двох днів активного використання. Кмітливість і стійкість цього пристрою не може не вражати.

Переваги:

процесор з модулем нейронних обчислень

нове покоління подвійний камери з оптикою Leica

швидка сертифікована зарядка Huawei SuperCharge

Недоліки

слизький корпус

немає слота для карти пам'яті microSD

немає аудіороз'єми

9. Samsung Galaxy S8 Plus: хороший і всередині, і зовні

Samsung, як і завжди, постаралися зробити свій флагман Galaxy S8 Plus максимально понтово. Змішали все, що потрібно користувачеві для щастя: стильний і представницький дизайн, дисплей без рамок і з підтримкою HDR10, крутейший 10-нанометровий процесор Snapdragon 835, партизанськи-стійку батарею, Bluetooth 5.0, скло Gorilla Glass 5, звук з ЦАП від Wolfson, хорошу камеру ...

Камеру цю, правда, дуже легко забруднити: сканер відбитків пальців знаходиться поруч з нею, а з корпусу при цьому не визирає (ховається в гладенькою задній кришці) і намацати його важкувато. Але це не найстрашніша жертва, яку можна принести в ім'я щедро начиненого смартфона, вражаючого і начинкою, і зовнішньому виглядом.

Переваги:

відмінна ергономіка

можна розширити обсяг пам'яті

потужна продуктивність

швидка зарядка

Недоліки:

один динамік

відеоролики обрізаються під формат 18,5: 9

10. HTC U11: підсумок виправних робіт

Останнім часом HTС часто лають, так що компанія щосили намагається виправитися і знову зачарувати потенційних покупців. І HTC U11 - цілком вдала робота над помилками. В смартфон запхали багато всього: класний процесор Snapdragon 835, не надто типовий (в порівнянні з іншими моделями, які ми представили) дизайн, захист від води і пилу і навіть незвичайну технологію стискаються граней.

У чому оригінальність дизайну? Колір задньої кришки залежить від освітлення і від того, під яким кутом ви дивитеся на смартфон. Але це не найдивніше: HTС з принципу хоче відхреститися від інших фірм і зробити флагман з екраном, який не намагається заповнити весь смартфон - знизу і зверху у U11 дуже пристойні відступи.

Вкрай цікава функція Edge Sense - вона розпізнає натискання на бічні грані. Різні за силою і кількістю натискання відкривають різні додатки. Головне випадково не роздавити телефон в яром бажанні відкрити камеру. До речі, про камері: при запису відео можна скористатися такою крутий фіч, як акустичний фокус (при зумі відбувається і збільшення гучності звуку). А ще в смартфоні чотири мікрофони, так що U11 не упустить навіть шереху. Ми думаємо, HTC постаралися, так що можна пробачити їм помилки минулого.

Переваги:

сенсори на гранях

хороша камера

відмінний звук в навушниках

три віртуальних помічника

Недоліки:

немає аудіороз'єма 3,5 мм

задня кришка швидко брудниться

широкі рамки навколо дисплея

Переглядів: 5096

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.