Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17119)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2136)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2079)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1787)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1779)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1772)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1756)

Ванільне морозиво з пармезаном (1710)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1736)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1710)

Закуска із запечених баклажанів (1697)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1682)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1637)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1636)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1660)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1643)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1554)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1547)

Баклажан-кебаб в духовці (1535)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1520)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
15:35 17.10.2018

Як відкрити манікюрний салон

Концепція невеликого манікюрного салону (ще їх називають nail бари) стала популярна в умовах дефіциту приміщень під оренду і через те, що багатьом жінкам процедура часто потрібна терміново. Як правило, в невеликих манікюрних салонах можуть також зробити педикюр і запропонувати чашку кави відвідувачеві під час очікування.

У Москві та інших містах працюють кілька мереж манікюрних салонів, які пропонують придбати свою франшизу. Так, наприклад, франшиза мережі Олени Леніна обійдеться в 1,5 млн грн, франшиза салонів «Пальчики» з урахуванням першого внеску і інвестицій у відкриття буде коштувати приблизно 1,3 млн грн. Великий партнер позбавить вас від необхідності вибору обладнання і матеріалів для салону (ви станете працювати з оптовим постачальником мережі), допоможе з просуванням і пошуком клієнтів. З іншого боку, відкриваючи власний салон, ви зможете, по-перше, заощадити, по-друге, не будете пов'язані численними зобов'язаннями і інструкціями.

За підрахунками H & F, для відкриття невеликого манікюрного кабінету може знадобитися близько 250 000-400 000 грн, ці витрати можуть окупитися приблизно за рік.

 

Приміщення

Вам належить вирішити, скільки майстрів буде у вас працювати, і, виходячи з їх кількості, шукати приміщення в розрахунку 8-10 м2 на робоче місце для одного фахівця з манікюру. Зверніть увагу на нестандартні варіанти - павільйони в торгових центрах і приміщення на перших поверхах ділових центрів. Саме в цих будівлях часто проводять час ваші клієнтки. Санітарні норми забороняють працювати в підвалах. Оренда приміщення в 30-60 м2 може обійтися в 20 000-45 000 грн на місяць.

Ремонт

Для ламп нарощування і сушки нігтів, а також для різних фрез доведеться зробити по кілька додаткових розеток на кожне робоче місце. У вашому салоні повинно бути чисто і затишно, але ніяких спеціальних вимог до ремонту приміщення манікюрній студії немає.

Документи

Вам не буде потрібно отримувати спеціальну ліцензію на діяльність манікюрного салону, досить зареєструвати ІП і оформити СЕС-документацію. З останнім допоможуть держслужбовці, коли прийдуть з перевіркою. Всі інструменти, якими користуються майстри, повинні проходити процедуру стерилізації, про це і про порядок її проведення можна дізнатися на сайті відомства. Також вам потрібно буде укласти договір про утилізацію ламп денного світла.

Персонал

Як правило, майстри в манікюрному салоні працюють за відсоток від вартості проведення процедури. Залежно від домовленостей сам салон може отримувати менше 50% від ціни кожного манікюру. Всі хочуть роздобути відомих майстрів з напрацьованою клієнтською базою, щоб не довелося зазивати клієнтів з вулиці. Тим часом самі манікюрниці неохоче влаштовуються в невідомий салон. У витрати на персонал варто включити оплату роботи адміністратора (або двох) і прибиральниці.

Дрібне обладнання і постійні витрати

Ціна манікюрного столу коливається від 1 500 грн до 25 000 грн. Знайти столи ще дорожче теж нескладно. До столу потрібно буде придбати на https://foras.com.ua/manikyur-i-pedikyur/vytyazhki-dlya-manikyura/ фрези, лампи для нарощування нігтів, ванночки для рук, різноманітні підставки для лаків, кремів і інструментів, а також, можливо, знадобиться манікюрна візок для зберігання іншої косметики. Витрати на велике обладнання можуть встати приблизно в 50 000 грн.

Вам належить домовитися з майстрами про те, хто буде купувати дрібні витратні матеріали: лаки, креми для рук, масло, пудри, антисептики, серветки і пилочки. Якщо вони захочуть працювати з вашими засобами, їх покупка обійдеться майже в 50 000 грн.

Просування

Кращий спосіб заявити про себе - відкритися в прохідному місці, щоб вивіска одночасно служила рекламою. Добре працюють листівки, але не в будинках, а в прилеглих офісних будівлях.

Переглядів: 3744

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.