Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17119)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2136)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2079)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1787)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1779)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1772)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1756)

Ванільне морозиво з пармезаном (1710)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1736)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1710)

Закуска із запечених баклажанів (1696)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1682)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1637)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1636)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1659)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1643)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1554)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1547)

Баклажан-кебаб в духовці (1535)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1520)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
14:56 16.10.2018

Квартира в новобудові: вибирати з ремонтом або без?

Ремонт своїми силами часто йде поруч з переживаннями, нестачею грошей і часу, розбіжностями в смаках членів сім'ї, проблемами вибору матеріалів та багатьма іншими. Купуючи житло на вторинному ринку, люди намагаються підібрати варіант з вже хорошою обробкою. У таку квартиру можна в'їхати відразу, обставити її меблями і скинути з себе тягар вибору матеріалів та співпраці з майстрами.

На жаль, житла в хорошому стані на ринку не так багато, тому людям часто доводиться купувати квартири в незадовільному стані, робити там спочатку демонтаж, а потім і сам ремонт. Хто хоч раз в житті купував квартиру в "хрущовці", знає, як це - вирівнювати до неможливості криві підлогу і стіни, витрачаючи на це не один мішок штукатурки або листів гіпсокартону. У такі моменти відразу починаєш мріяти про квартиру в новобудові, де стіни, підлогу і стелю рівні, а демонтаж не потрібен - можна відразу приступати до чистового ремонту.

Ремонт в новобудові - легше, ніж здається

Для проведення ремонту сучасні новобудови дійсно значно комфортніше старих радянських будівель. Адже за останні десятиліття на будівельному ринку з'явилися нові матеріали і технології, а інженери пропонують вдалі планування. Тому рівняти стіни і виправляти огріхи будівельників не доведеться. Досить лише визначитися з дизайном і матеріалами, а також знайти відповідальну і сумлінну ремонтну бригаду.

Наприклад, в житловому комплексі Гринвилль Парк, який зводить в столиці один з найбільших вітчизняних забудовників - компанія НЕСТ і Greenville, квартири покупцям здають вже з цементно-піщаною стяжкою на підлозі, шліфованим стелею, встановленими радіаторами опалення, лічильниками на воду і електроенергію, електророзводкою до щитка квартири, а також двокамерними віконними склопакетами і металевий протиударними вхідними дверима.

Отже, щоб покласти на підлогу паркет, ламінат або лінолеум, не доведеться заново робити стяжку. У той же час роботи навіть в такому підготовленому квартирі вистачає: потрібно буде провести проводку, обштукатурити стіни і поклеїти шпалери, поставити міжкімнатні двері, покласти плитку у ванній кімнаті і на кухні встановити сантехніку тощо. На все це доведеться витратити купу грошей і часу.

     

Квартира під ключ збереже нерви і кошти

Втім, купити квартиру в новобудові і уникнути зайвого клопоту з ремонтом - цілком можливо. Адже забудовники пропонують покупцям можливість придбати житло з уже готовим ремонтом.

Наприклад, в комплексі Яскравий під чистове оздоблення квартир передбачає готову підлогу, встелений сучасним ламінатом поліпшеного 32-го класу (він стійкий до подряпин і забруднень), вінілові шпалери з можливістю багаторазового фарбування; керамічну плитку у ванній кімнаті і на кухні, встановлені акрилову ванну, умивальник, унітаз і змішувачі; встановлені міжкімнатні та вхідні двері, вікна, ну і, звичайно ж, готову електропроводку до встановлених розетками та вимикачами.

Фахівці радять вибирати саме такі варіанти під ключ, адже це значно економить не тільки час, а й гроші. Для порівняння, вартість оздоблювальних робіт за квадратний метр в житлових комплексах компаній NEST і Гринвиль в 2-2,5 рази нижче ринкових розцінок бригади майстрів! Зробити дешевше самостійно, тим більше, не маючи досвіду, навряд чи вийде.

При виборі варіанту з чистової обробкою не доведеться витрачати час і сили на тривалий ремонт своєї квартири - про це подбає забудовник. Все, що потрібно - це просто визначитися з майбутнім дизайном. На щастя, вибрати є з чого. Архітектори та дизайнери компанії Greenville Park підготували кращі варіанти на будь-який смак.

До того ж, ремонт в нових будинках комплексу Гринвиль буде завершено ще до введення будинку в експлуатацію - кінець 2019 року. Вам залишиться тільки перевезти речі і відсвяткувати новосілля.

Переглядів: 3601

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.