Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17373)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2195)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2124)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1847)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1836)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1822)

Ванільне морозиво з пармезаном (1779)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1805)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1785)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1757)

Закуска із запечених баклажанів (1753)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1724)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1683)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1713)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1679)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1691)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1601)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1590)

Баклажан-кебаб в духовці (1593)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1568)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Швидка буженина
Тетяна Хвиль

17:42 25.12.2021

Швидка буженина

Ще один елемент м'ясної тарілки на святковий стіл - буженина. Дуже ароматна, м'яка і смачна. І готується всього-навсього 40 хвилин. Я її готую частенько, щоб класти на бутерброди замість ковбаси. Раджу спробувати приготувати!

На 1 кг свинячої шиї

2ч.л.солі (під ніж)

5 зубчиків часнику

5 лаврових листочків

500мл кип'ятку

М'ясо промиваємо, ретельно просушуємо. Робимо надрізи, щоб нашпигувати часником, натираємо сіллю. Залишаємо на хвилин 30, але раптом приготуєте з вечора і забудете в холодильнику буде тільки краще. Обсмажуємо м'ячсо на великому вогні з усіх боків до рум'яної шкоринки. У вогнетривку ємність кладемо лаврові листочки, на них м'ясо, заливаємо кип'ятком, закриваємо кришкою. Якщо ємність не передбачає кришки, то закриваємо фольгою в три шари. Ставимо в духовку при 180С на 40 хвилин. Тоді виймаємо, охолоджуємо під пресом і можна нарізати.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 508


Додайте коментар:

защитный код

Жінки Рівного, яких випробувала війна, розповіли історії своєї стійкостіЖінки Рівного, яких випробувала війна, розповіли історії своєї стійкості (63)
Сильні також плачуть, втрачають, їм не менше за інших болить, але вони вірять та надихають собою інших...
У Рівному відзначили найактивніших учасників шкільних ЄвроклубівУ Рівному відзначили найактивніших учасників шкільних Євроклубів (43)
...
СБУ  викрила працівника одного з правоохоронних органів Рівненської області на організації схеми ухилення від мобілізаціїСБУ викрила працівника одного з правоохоронних органів Рівненської області на організації схеми ухилення від мобілізації (52)
Служба безпеки регіону викрила місцевого правоохоронця на організації схеми ухилення від мобілізації особами призовного...
Пільги та гарантії неповнолітніхПільги та гарантії неповнолітніх (62)
Усіх неповнолітніх осіб приймають на роботу лише після попереднього медичного огляду...
Кличко відправив захисникам Харківщини 150 fpv-дронів, квадрокоптери та 6 систем РЕБКличко відправив захисникам Харківщини 150 fpv-дронів, квадрокоптери та 6 систем РЕБ (61)
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі вони отримають ще 350 дронів від Кличка та допомогу від громади...
Рівненські благодійники передали черговий автомобіль Збройним Силам УкраїниРівненські благодійники передали черговий автомобіль Збройним Силам України (59)
Це вже одинадцятий автомобіль для Збройних Сил України придбаний та переданий волонтерами благодійної організації “Фонд Віктора...
«Безпека понад усе!» - Шакирзян про ситуацію на центральному ринку Рівного«Безпека понад усе!» - Шакирзян про ситуацію на центральному ринку Рівного (50)
Рівненські ринки чекають великі зміни. Усе через недотримання норм пожежної безпеки, що несе загрозу для життя людей, як працівників, так і відвідувачів...
Віктор Шакирзян особисто доправив допомогу на фронт та відвідав розташування 56-го Рівненського батальйону ТРОВіктор Шакирзян особисто доправив допомогу на фронт та відвідав розташування 56-го Рівненського батальйону ТРО (52)
Вихідними секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян особисто відвідав Херсонщину, де в зоні виконання бойових завдань відвідав 56-й Рівненський батальйон 104-ї бригади територіальної оборони...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.