Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17371)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2195)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2124)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1847)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1836)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1822)

Ванільне морозиво з пармезаном (1779)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1805)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1784)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1757)

Закуска із запечених баклажанів (1752)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1724)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1683)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1713)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1679)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1691)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1601)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1590)

Баклажан-кебаб в духовці (1593)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1568)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Просто гуляш
Тетяна Хвиль

17:21 30.11.2020

Просто гуляш

Скажу відверто, гуляш готую зрідка, але відразу велику порцію, яку потім порційно заморожую, в підсумку залишається тільки відварити гарнір, у нас до гуляша всі люблять простий рис, без масла, без прянощів - все додасть соус від гуляша. Впевнена, всі вміють, всі знають, але все одно залишу ще й свій варіант - ну а раптом?

На 10-12 порцій:

1кг м'якоті свинини

700гр. моркви

50гр. томатної пасти

1ст.л. цукру під ніж

сіль, перець за смаком,

сушені петрушка, кріп, корінь селери, пастернаку

кориця на кінчику ножа

М'ясо і моркву ріжемо соломкою, обсмажуємо окремо, викладаємо в ємність для зручного тушкування, додаємо приправи та спеції, заливаємо водою так, щоб покрила м'ясо на 1,5см. Тушкуємо під закритою кришкою 1 годину. Тоді додаємо томатну пасту і тушкуємо ще хвилин 30. Подаємо гарячим.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 564


Додайте коментар:

защитный код

Жінки Рівного, яких випробувала війна, розповіли історії своєї стійкостіЖінки Рівного, яких випробувала війна, розповіли історії своєї стійкості (63)
Сильні також плачуть, втрачають, їм не менше за інших болить, але вони вірять та надихають собою інших...
У Рівному відзначили найактивніших учасників шкільних ЄвроклубівУ Рівному відзначили найактивніших учасників шкільних Євроклубів (43)
...
СБУ  викрила працівника одного з правоохоронних органів Рівненської області на організації схеми ухилення від мобілізаціїСБУ викрила працівника одного з правоохоронних органів Рівненської області на організації схеми ухилення від мобілізації (52)
Служба безпеки регіону викрила місцевого правоохоронця на організації схеми ухилення від мобілізації особами призовного...
Пільги та гарантії неповнолітніхПільги та гарантії неповнолітніх (60)
Усіх неповнолітніх осіб приймають на роботу лише після попереднього медичного огляду...
Кличко відправив захисникам Харківщини 150 fpv-дронів, квадрокоптери та 6 систем РЕБКличко відправив захисникам Харківщини 150 fpv-дронів, квадрокоптери та 6 систем РЕБ (61)
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі вони отримають ще 350 дронів від Кличка та допомогу від громади...
Рівненські благодійники передали черговий автомобіль Збройним Силам УкраїниРівненські благодійники передали черговий автомобіль Збройним Силам України (59)
Це вже одинадцятий автомобіль для Збройних Сил України придбаний та переданий волонтерами благодійної організації “Фонд Віктора...
«Безпека понад усе!» - Шакирзян про ситуацію на центральному ринку Рівного«Безпека понад усе!» - Шакирзян про ситуацію на центральному ринку Рівного (50)
Рівненські ринки чекають великі зміни. Усе через недотримання норм пожежної безпеки, що несе загрозу для життя людей, як працівників, так і відвідувачів...
Віктор Шакирзян особисто доправив допомогу на фронт та відвідав розташування 56-го Рівненського батальйону ТРОВіктор Шакирзян особисто доправив допомогу на фронт та відвідав розташування 56-го Рівненського батальйону ТРО (52)
Вихідними секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян особисто відвідав Херсонщину, де в зоні виконання бойових завдань відвідав 56-й Рівненський батальйон 104-ї бригади територіальної оборони...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.