Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17387)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2200)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2127)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1852)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1841)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1825)

Ванільне морозиво з пармезаном (1784)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1810)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1789)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1761)

Закуска із запечених баклажанів (1757)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1728)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1687)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1717)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1683)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1695)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1605)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1593)

Баклажан-кебаб в духовці (1597)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1573)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Маринований болгарській перчик
Тетяна Хвиль

12:33 25.08.2016

Маринований болгарській перчик

В пору заготовок не можу не поділитися рецептом маринованого болгарського перцю, яким користуюся страшно сказати скільки років. Дуже насичений маринад трохи згладжує специфічний смак перцю, але в сукупності це дає дуже вдалий результат.

На 4 банки по 0,5л:

2 кг болгарського перцю

1ст.цукру

1ст.олії

1ст.оцту

Відразу зауважую – в маринаді вода та сіль відсутні повністю!

Перець, миємо, чистимо від насіння та перетинок, ще раз миємо і нарізаємо смужками. В великій каструлі доводимо до кипіння воду (приблизно 5 літрів). Як тільки закипить, вкидаємо смужки перцю, чекаємо поки ще раз закипить і тримаємо 5 хвилин. Це називається бланшування.

Для маринаду цукор, олію та оцет доводимо до кипіння.

В стерилізовані банки складаємо перець, заливаємо гарячим маринадом, даємо охолонути.

Тоді підготовлені банки стерилізуємо 15 хвилин. Зберігати можна при кімнатній температурі.

Дуже смачний гарнір до м’ясних страв або до сиру.

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

Тетяна Хвиль

Маринований болгарській перчик

Маринований болгарській перчик

Маринований болгарській перчик


Переглядів: 427


Додайте коментар:

защитный код

У Рівному відзначили найактивніших учасників шкільних ЄвроклубівУ Рівному відзначили найактивніших учасників шкільних Євроклубів (61)
...
Жінки Рівного, яких випробувала війна, розповіли історії своєї стійкостіЖінки Рівного, яких випробувала війна, розповіли історії своєї стійкості (75)
Сильні також плачуть, втрачають, їм не менше за інших болить, але вони вірять та надихають собою інших...
СБУ  викрила працівника одного з правоохоронних органів Рівненської області на організації схеми ухилення від мобілізаціїСБУ викрила працівника одного з правоохоронних органів Рівненської області на організації схеми ухилення від мобілізації (64)
Служба безпеки регіону викрила місцевого правоохоронця на організації схеми ухилення від мобілізації особами призовного...
Пільги та гарантії неповнолітніхПільги та гарантії неповнолітніх (68)
Усіх неповнолітніх осіб приймають на роботу лише після попереднього медичного огляду...
Кличко відправив захисникам Харківщини 150 fpv-дронів, квадрокоптери та 6 систем РЕБКличко відправив захисникам Харківщини 150 fpv-дронів, квадрокоптери та 6 систем РЕБ (71)
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі вони отримають ще 350 дронів від Кличка та допомогу від громади...
Рівненські благодійники передали черговий автомобіль Збройним Силам УкраїниРівненські благодійники передали черговий автомобіль Збройним Силам України (65)
Це вже одинадцятий автомобіль для Збройних Сил України придбаний та переданий волонтерами благодійної організації “Фонд Віктора...
«Безпека понад усе!» - Шакирзян про ситуацію на центральному ринку Рівного«Безпека понад усе!» - Шакирзян про ситуацію на центральному ринку Рівного (58)
Рівненські ринки чекають великі зміни. Усе через недотримання норм пожежної безпеки, що несе загрозу для життя людей, як працівників, так і відвідувачів...
Віктор Шакирзян особисто доправив допомогу на фронт та відвідав розташування 56-го Рівненського батальйону ТРОВіктор Шакирзян особисто доправив допомогу на фронт та відвідав розташування 56-го Рівненського батальйону ТРО (58)
Вихідними секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян особисто відвідав Херсонщину, де в зоні виконання бойових завдань відвідав 56-й Рівненський батальйон 104-ї бригади територіальної оборони...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.