Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (16970)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2104)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2057)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1757)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1751)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1733)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1737)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1714)

Ванільне морозиво з пармезаном (1677)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1688)

Закуска із запечених баклажанів (1670)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1659)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1614)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1614)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1634)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1622)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1529)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1520)

Баклажан-кебаб в духовці (1503)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1496)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...

Ватрушки

Для тіста потрібно: 500г.муки, 2чайні ложки сухих дріжджів,2 ст.ложки цукру, 270мл.теплого молока, 100гр.розтопленого масла, 1/2чайної ложки солі, 1 жовток.

Начинка може бути будь яка творожна, повидло, мак це все ваша фантазія.

Приготування: Змішати дріжджі, цукор і тепле молоко. Лишити на 10хв. щоб зробилась піна. Муку змішати з сіллю. В активні дріжджі додати розтоплене тепле масло і поступово замішуючи додавати муку. Накрити готове тісто харчовою плівкою і залишити на 1 годину. Розігріти духовку до 175 грудусів. З тіста зробити невеличкі шарики, виложити їх на деко, накрити рушничком і дати постояти 30 хвилин. Тоді задопомогою стопки(тупим кінцем) зробити виямку, покласти туди начинку, змастити края ватрушки яйцем і поставити в духовку на 25-30хвилин. СМАЧНОГО!!!

(Корсікова Анна)
10.02.2014 11:50

Голосів: 45

Подобається



Ватрушки

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.