Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:24 03.03.2023 Житня галета з фаршемЧим простіше, тим смачніше - саме так можна сказати про цю галету. Швидко, просто, варіативно. Саме тісто пісне, тому ті, хто дотримується посту можуть просто начинку замінити на смажені гриби, або тушковані овочі, або з цього класного тіста можна просто зробити галетне печиво, присипавши його міксом насіння та горіхів.
На 4 порції: 150гр. борошна пшеничного 100гр. борошна житнього 120гр. окропу 50гр. олії дрібка солі В борошно додати сіль, влити окріп і олію, замісити тісто і дати охолонути 20 хвилин. Розкачати на пергаменті, викласти начинку. Начинка: 300гр. фаршу (м'ясо, цибуля, часник, спеції) 50гр.крем-сиру або жирної сметани 50гр. твердого сиру Крем-сир розподілити по тісту, зверху фикласти фарш, розрівняти, присипати тертим сиром. Підігнути краї галети. Випікати 20-25 хв при 180С. Подавати з зеленню. Тетяна Хвиль Переглядів: 999
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |