Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:17 23.01.2023 Тостовий хліб на печеній картопліРецепт для прихильників бутербродів - просто приголомшливий тостовий хліб в домашніх умовах, просто треба спробувати і будете пекти його постійно - він надзвичайно смачний, м'який та ароматний. А які з нього гріночки з часником до горохового супу із копченостями!!!!!!
100 гр. води (+50 гр. дивіться на консистенцію тіста) 100 гр. молока (+50гр.дивіться на консистенцію тіста ) 5 гр. свіжих дріжджів 12 гр. солі 250 гр. печеної картоплі 500 гр. борошна пш в/с або 1 сорту Картоплю запекти в шкірці, почистити і пропустити через прес або розім'яти товкачиком, охолодити. Змішати воду, молоко, сіль, дріжджі та пюре. Додати борошно і почати заміс, приблизно 20 хвилин (до середнього ступеня розвитку клейковини). Бродіння - 2-2,5 години з 2 обминками через 40 хвилин. Формуємо батарди, викладаємо у форми і ставимо на розстойку на 1 годину. Випікаємо при 250С з парою 10 хв та 230 С - 20 хв до готовності. Готовий хліб вийняти з форм і охолодити на решітці. Якщо немає форми для тостового хліба (пульман), то можна випікати у звичайних хлібних формах, або у кексових, або просто пекти подовим. Тетяна Хвиль Переглядів: 877
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |