Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:07 19.01.2023 Бекон закусочнийВпевнена, що мало хто відмовться від бутерброда із запашним домашнім хлібом, свіжими овочами та зеленню і ароматним беконом домашнього виробництва. Повірте, готується легко, а смак просто не зрівняти із покупним.
сіль великої фракції - 20 гр. нітритна сіль (0,6%) - 6 гр. (обов'язково!!!!!!) цукор - 20 гр. чорний перець- 1 ч.л. свиняча грудинка - 1700 г перець чилі – 0,5 ч. л. паприка – 1 ч.л.
У мисці змішати велику сіль, нітритну сіль, цукор. Свинячу грудинку добре промити, просушити, натерти м'ясо спеціями з усіх боків. Маринувати в холодильнику 4-5 днів. Змити спеції, висушити паперовим рушником. Змішати перець чилі + паприку + чорний перець. Посипати спеціями та добре натерти. Випікати при 100 ° С 3,5 години. Після приготування дати охолонути і прибрати в холодильник на ніч. Тетяна Хвиль Переглядів: 819
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |