Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:08 28.09.2022 Мариновані грибиНастала грибна пора, тож рецепт маринованих грибів буде доречним, впевнена, що всі мають свій перевірений рецепт, але раптом захочеться спробувати щось нове. на 1 літр відварених грибів
вода - 300-400 мл цукор - 2ст.л сіль - 1ст.л оцет - 9% 3ст.л перець горошком - 5 шт. перець духмяний - 3 шт. зерна гірчиці - 1ч.л. часник - 3-5 зубчиків
Ставимо воду на вогонь, додаємо всі інгредієнти за рецептом, окрім оцту. Як маринад закипить, додаємо туди відварені, промиті грибочки. Після закипання зменшуємо вогонь і варимо при невеликому кипінні 15 хвилин. Потім додаємо оцет і варимо ще 2-3 хвилини. Обов'язково скуштуйте маринад на смак - якщо вам чогось не вистачає, додайте. Смак має бути трохи концентрованішим, ніж вам подобається. Потім розливаємо по стерилізованих банках та закручуємо кришками. Всі баночки перевертаємо догори дном, накриваємо чимось теплим і залишаємо до повного охолодження. Такі грибочки перекрасно зберігаються при кімнатній температурі. Тетяна Хвиль Переглядів: 1146
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |