
Тетяна Хвиль
10:51 16.09.2022
Американські кукіс із ... запеченого борошна
Більше ніж впевнена, що таке печиво ви точно не готували, тож неодмінно спробуйте, що ж такого в ньому цікавого, а я розповідати не буду, щоб ви його приготували хоча б з цікавості.
200гр. вершкового масла кімнатної температури
300гр. борошна
100гр. цукру
2 яйця
2гр. соди
5гр. розпушувача
дрібка солі
1ч.л. ванільного цукру
200гр. калет молочний шоколад
Борошно запекти в розігрітій до 190*С духовці 15 хв.
У мисці з'єднати м'яке масло і цукор. Додати яйця по одному. Далі просіяти усі сухі інгредієнти. Наприкінці додати шоколад та змішати. Якщо ви бачите, що тісто занадто м'яке, то можна відправити в холодильник на 20-25 хв. Випікати в розігрітій до 190С духовці, 12 хв. Охолоджуємо на деку, гарячими торкатися не можна,оскільки вони ламаються.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1519
|
|