Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:25 12.09.2022 Рулетики з баклажанів (4 варіанти начинки)Розкажу вам сьогодні про баклажани, точніше про одну закуску з них, яка зможе прикрасити не тільки буденний обід, за неї не буде соромно і при святі. Це рулетики з баклажанів, вони мені подобаються варіативністю начинок - розкажу про свої улюблені. Тут пропорцій не буде, готуємо на свій смак. Баклажани не обсмажую в олії, тому що вони її вбирають як губка. Нарізаю на тонюсенькі слайси, збризкую їх олією і обсмажую на сухій сковороді або на грилі. Даємо охолонути і начиняємо. Начинки: -сир, волоські горіхи, часник, майонез, гранат, уцхо-сунелі, хмелі-сунелі, свіжомелений перець (суміш), трохи ароматного оцту. — натерти моркву, сир, часник, перемішати з майонезом, додати спеції - обсмажені слайси змастити соусом песто і додати моцареллу, трохи маринованого болгарського перцю - з песто із в'ялених томатів, козиним сиром або моцарелою. З песто все просто-можна приготувати в ступці або пробити блендером - часник, трохи чилі, в'ялені томати, кедровий горіх, пробили в пасту, ввели оливкову олію, в кінці додаємо пармезан. Тетяна Хвиль Переглядів: 1008
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |